Letizia, apariție elegantă în dantelă. Este Regina bunului-gust cu bani puțini

Are o reputație drept una dintre cele mai elegante regalități din lume, iar Letizia a Spaniei nu dezamăgește. De data aceasta a demonstrat că este demnă de acest titlu, îmbrăcată într-o bluză elegantă dintr-un material prețios, dantelă.

A purtat o bluză de la Zara.

Prezentă la Gala pentru decernarea premiilor ‘Innovation and Design’, la Teatrul El Bosque din Madrid, Letizia a întors din nou privirile cu prezența sa stilată. Cu un croi atipic, bluza într-o nuanță de liliac pal, cu mâneci bufante, a arătat spectaculos pe trupul scupltat al reginei.

A arătat chic în această ținută.

Este o piesă nouă în garderoba ei, un model modern, completat cu succes de o pereche de pantaloni evazați și un sacou lung,  negru. O pasionată a materialelor scumpe, regina a purtat o broderie frumoasă și o geantă plic din piele deșarpe, amândouă potrivindu-se cromatic.

Deși a costat doar 30 de lire sterline, bluza a fost cea care a scos ținuta din anonimat.

Nici cerceii nu au fost aleși la întâmplare pentru că Letizia a purtat o pereche de cercei lungi cu pietre prețioase în nuanțe pale. Surpriză însă, deși a arătat luxos, bluza nu a costat nicidecum o avere. Nu este prima dată când Letizia poartă creațiile brandului spaniol  Zara , așa că bluza aleasă pentru acest eveniment este o creație accesibilă oricui, la numai 30 de lire sterline. Letizia nu a fost singură la acest eveniment, ci a venit însoțită de Regele Felipe al VI-lea, îmbrăcat într-un costum gri cu dungi, cu cămașă bleu și cravată roșu cu picățele.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA