Letizia, cea mai cool regină din lume, cu o ținută adorabilă de primăvară, de doar 130 de euro

4 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile cu ținuta ei veselă, de primăvară, alăturându-se soțului ei, Regele Felipe, la o ceremonie de decernare a premiilor la Cadiz.

Regina Letizia profimedia 0862122945 jpg

Frumoasa regină a arătat foarte fresh într-o rochie de vară roz, ieri, când a participat la decernarea medaliei de merit în artele frumoase.

Soția regelui spaniol a ales, așadar, o rochie elegantă, cu flori roz și alb, de la brandul spaniol Lady Pipa, în culoarea Terrazzo Rose, care se vinde în prezent la un preț de aproape 130 de euro, unul accesibil femeilor vestice, în special.

Spanioloaica în vârstă de 51 de ani și-a completat look în cel mai șic mod posibil, cu un clutch alb cu lanț și o pereche de pantofi deschiși, din piele lăcuită, în culoarea fragilor.

Nu este prima dată când regina a ales această rochie pentru o apariție publică, Letizia purtând-o și la un prânz în onoarea câștigătorilor premiilor pentru literatură „Miguel de Cervantes”, anul trecut.

Cât despre Regele Felipe, acesta a avut, la rândul lui, un aspect cât se poate de elegant, alegând la costumul lui gri o cravată roz, pentru a se potrivi cu ținuta soției sale.

Aceasta este prima apariție oficială de după Paște a cuplului regal spaniol și vine după ce fiica cea mare a regelui, Prințesa moștenitoare Leonor a Spaniei, a avut parte de o inspecție regală din partea tatălui ei, săptămâna aceasta.

Regina Letizia profimedia 0862123260 jpg

Regele Felipe a vizitat-o pe viitoarea regină, în vârstă de 18 ani, și pe colegii ei de clasă la centrul de pregătire militară din Zaragoza, acolo unde sunt cantonați.

Suveranul spaniol, care a îmbrăcat și uniforma în calitate de comandant-șef al tuturor armatelor spaniole terestre, maritime și aeriene, i-a strâns mâna fiicei sale, în timp ce aceasta își aștepta rândul alături de alți stagiari militari. Mai târziu, tatăl și fiica s-au bucurat de un prânz în compania studenților militari de la centrul național de pregătire.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg