Letizia, cea mai cool regină din lume, cu o ținută adorabilă de primăvară, de doar 130 de euro

4 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile cu ținuta ei veselă, de primăvară, alăturându-se soțului ei, Regele Felipe, la o ceremonie de decernare a premiilor la Cadiz.

Regina Letizia profimedia 0862122945 jpg

Frumoasa regină a arătat foarte fresh într-o rochie de vară roz, ieri, când a participat la decernarea medaliei de merit în artele frumoase.

Soția regelui spaniol a ales, așadar, o rochie elegantă, cu flori roz și alb, de la brandul spaniol Lady Pipa, în culoarea Terrazzo Rose, care se vinde în prezent la un preț de aproape 130 de euro, unul accesibil femeilor vestice, în special.

Spanioloaica în vârstă de 51 de ani și-a completat look în cel mai șic mod posibil, cu un clutch alb cu lanț și o pereche de pantofi deschiși, din piele lăcuită, în culoarea fragilor.

Nu este prima dată când regina a ales această rochie pentru o apariție publică, Letizia purtând-o și la un prânz în onoarea câștigătorilor premiilor pentru literatură „Miguel de Cervantes”, anul trecut.

Cât despre Regele Felipe, acesta a avut, la rândul lui, un aspect cât se poate de elegant, alegând la costumul lui gri o cravată roz, pentru a se potrivi cu ținuta soției sale.

Aceasta este prima apariție oficială de după Paște a cuplului regal spaniol și vine după ce fiica cea mare a regelui, Prințesa moștenitoare Leonor a Spaniei, a avut parte de o inspecție regală din partea tatălui ei, săptămâna aceasta.

Regina Letizia profimedia 0862123260 jpg

Regele Felipe a vizitat-o pe viitoarea regină, în vârstă de 18 ani, și pe colegii ei de clasă la centrul de pregătire militară din Zaragoza, acolo unde sunt cantonați.

Suveranul spaniol, care a îmbrăcat și uniforma în calitate de comandant-șef al tuturor armatelor spaniole terestre, maritime și aeriene, i-a strâns mâna fiicei sale, în timp ce aceasta își aștepta rândul alături de alți stagiari militari. Mai târziu, tatăl și fiica s-au bucurat de un prânz în compania studenților militari de la centrul național de pregătire.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg