Letizia și-a continuat turneul regal de modă. S-a afișat cu cea mai valoroasă piesă din vistieria Spaniei

Ieri ne-a impresionat cu apariția sa spectaculoasă la prima vizită de stat în Marea Britanie, îmbrăcată elegant și accesorizată cu o pălărie superbă, iar parada ținutelor impresionante a continuat până seara târziu. După ce s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a și cu Prințul Philip, Regina Letizia și soțul său, Regele Felipe al VI-a, au fost din nou în centrul atenției la întâlnirea cu Charles și Camilla la Clarence House.

A schimbat trei ținute în aceeași zi.

Letizia a fost năucitoare și la a doua sa apariție într-o singură zi, marcând mai degrabă un turneul al ținutelor stylish, de podium. A renunțat la galben pentru un roșu burgundy, o culoare devenită simbol pentru Spania, prin prisma eleganței.

După-amiaza a ales o rochie  de la Burberry.

Majestatea Sa a fost o adevărată apariție în rochia de un roșu regal, o creație de lux de la casa de modă Burberry. Outfitul de inspirație militară cu cataramă în talie și epoleți este o piesă care costă 950 de lire sterline. A completat ținuta cu aceiași pantofi stiletto nude de la Prada pe care i-a purtat la plecarea spre Marea Britanie și cu o geantă plic în aceeași nuantă de roșu burgundy, de la Menbur. Cât despre bijuterii, a purtat din nou ceva împrumutat de la Regina Sofia, o pereche de cercei cu diamante și rubine.

Seara, a optat pentru o rochie roșie.

Iar turneul ținutelor nu s-a terminat aici, căci seara, la banchetul de stat de la Palatul Buckingham a fost absolut superbă, în rochia de un roșu aprins, cu umerii goi, de la Felipe Varela. Rochia lungă, elegantă, împodobită cu broderie prețioasă, a fost comparată cu cea purtată de Kate Middleton la un alt banchet de stat în 2015, în cinstea președintelui Chinei.

Kate a purtat și ea o rochie roșie la un banchet de stat din 2015.

A fost strălucitoare și a optat din nou pentru bijuterii scumpe, alături de tradiționala tiară – cea mai spectaculoasă diademă aflată în posesia Familiei Regale Spaniole, fiind a doua oară când Regina Letizia poartă această piesă de o valoare inestimabilă, parte a colecției de bijuterii a Reginei Ena, special creată pentru a fi purtată de reginele spaniole.

Este pentru a doua oară când poartă cea mai valoroasă tiara din vistieria Spaniei.

Cerceii masivi, încrustați cu diamante, dar și brățara spectaculoasă cu care s-a accesorizat la banchetul de stat de la Palatul Buckingham fac și ele parte din aceeași colecție. Peste rochia prețioasă a purtat un titlu, Ordinul lui Carlos al III-lea, în timp ce în mâna stângă a ținut un clutch din satin roșu de la Magrit.

Foto: Getty, Hepta ( Alpha Press)

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA