Li se mai dă o șansă și este ultima. Ce se-ntâmplă cu Prințul Harry și Meghan Markle?

14 martie, 2023

Un cunoscut expert regal britanic le transmite sfatul său prietenesc Ducilor de Sussex. Ar fi ideal să se prezinte la încoronare și să salveze ce mai e de salvat.

Harry şi Meghan FOTO Profimedia

Ultimul tren, ultima șansă pentru fiul rătăcitor și a sa soție. Robert Hardman, autor regal al volumului ”Regina erei noastre: Viața Elisabetei a II-a a Marii Britanii”, este cât se poate de ferm. Bărbatul le transmite un mesaj Ducilor de Sussex. Dacă mai căutau o portiță de salvare, aceasta este.

Prezența lor la încoronarea istorică din 6 mai 2023 este singurul lucru care-i mai poate salva. ”E timpul să își arate respectul față de monarhie. Iar aceasta este șansa lor.”

În ciuda controverselor iscate de lansarea autobiografiei ”Rezervă”, se pare că Regele Charles nu este la fel de mânios ca Prințul William. Dacă fratele cel mare este total îndepărtat de Harry și cumva transmite asta, tatăl celor doi este mai flexibil, mai tolerant și fructifică acest mare eveniment britanic și încearcă o împăcare. Dacă Prințul Harry și Meghan Markle nu-și vor juca această carte corect, e posibil ca atunci totul să se schimbe.

Prăpastia dintre cei doi frați se adâncește, iar Regele Charles a învățat din istorie cât de importante sunt concilierile.

Prezența Ducilor de Sussex este o carte a diplomației, e de părere Robert Hardman. Expertul regal îi încurajează pe cei doi să își arate respectul. ”Nu este spectacolul nostru, ci al lui. Îi suntem alături din respect, e un lucru minunat pe care îl putem face. Problemele de familie rămân în altă zonă, pentru a fi disecate în altă zi. Acum este doar despre încoronare și despre Regele Charles.”, menționează autorul.

Un suveran care a așteptat urcarea pe Tron zeci de ani. Noul monarh britanic își dorește fiii alături. Chiar dacă, așa cum spune Harry, nu a fost un tată afectuos, iubirea lui este acolo. Iar mesajul este clar, îl vrea și pe fiul autodeclarat rezervă să fie prezent la momentul său măreț.

Prințul Harry a confirmat săptămâna trecută că au primit invitație de participare la încoronarea din luna mai, însă nu este nimic confirmat din partea lor.

În curând se va afla dacă au de gând să cuprindă mâna întinsă oferită de monarhie sau să rămână pe drumul lor, din ce în ce mai înstrăinați de rudele regale.

Va accepta Prințul Harry ramura de măslin sau va alege să se desprindă pentru totdeauna de rădăcinile sale britanice? Cert este că are acum o șansă unică și multe voci spun c-ar fi păcat s-o rateze.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg