Li se mai dă o șansă și este ultima. Ce se-ntâmplă cu Prințul Harry și Meghan Markle?

14 martie, 2023

Un cunoscut expert regal britanic le transmite sfatul său prietenesc Ducilor de Sussex. Ar fi ideal să se prezinte la încoronare și să salveze ce mai e de salvat.

Harry şi Meghan FOTO Profimedia

Ultimul tren, ultima șansă pentru fiul rătăcitor și a sa soție. Robert Hardman, autor regal al volumului ”Regina erei noastre: Viața Elisabetei a II-a a Marii Britanii”, este cât se poate de ferm. Bărbatul le transmite un mesaj Ducilor de Sussex. Dacă mai căutau o portiță de salvare, aceasta este.

Prezența lor la încoronarea istorică din 6 mai 2023 este singurul lucru care-i mai poate salva. ”E timpul să își arate respectul față de monarhie. Iar aceasta este șansa lor.”

În ciuda controverselor iscate de lansarea autobiografiei ”Rezervă”, se pare că Regele Charles nu este la fel de mânios ca Prințul William. Dacă fratele cel mare este total îndepărtat de Harry și cumva transmite asta, tatăl celor doi este mai flexibil, mai tolerant și fructifică acest mare eveniment britanic și încearcă o împăcare. Dacă Prințul Harry și Meghan Markle nu-și vor juca această carte corect, e posibil ca atunci totul să se schimbe.

Prăpastia dintre cei doi frați se adâncește, iar Regele Charles a învățat din istorie cât de importante sunt concilierile.

Prezența Ducilor de Sussex este o carte a diplomației, e de părere Robert Hardman. Expertul regal îi încurajează pe cei doi să își arate respectul. ”Nu este spectacolul nostru, ci al lui. Îi suntem alături din respect, e un lucru minunat pe care îl putem face. Problemele de familie rămân în altă zonă, pentru a fi disecate în altă zi. Acum este doar despre încoronare și despre Regele Charles.”, menționează autorul.

Un suveran care a așteptat urcarea pe Tron zeci de ani. Noul monarh britanic își dorește fiii alături. Chiar dacă, așa cum spune Harry, nu a fost un tată afectuos, iubirea lui este acolo. Iar mesajul este clar, îl vrea și pe fiul autodeclarat rezervă să fie prezent la momentul său măreț.

Prințul Harry a confirmat săptămâna trecută că au primit invitație de participare la încoronarea din luna mai, însă nu este nimic confirmat din partea lor.

În curând se va afla dacă au de gând să cuprindă mâna întinsă oferită de monarhie sau să rămână pe drumul lor, din ce în ce mai înstrăinați de rudele regale.

Va accepta Prințul Harry ramura de măslin sau va alege să se desprindă pentru totdeauna de rădăcinile sale britanice? Cert este că are acum o șansă unică și multe voci spun c-ar fi păcat s-o rateze.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg