Lilibet, fiica lui Meghan și-a lui Harry, cea mai mare celebritate din America?

9 februarie, 2023

Un insider de la Hollywood a speculat cum ar putea arăta viitorul pentru Ducele și Ducesa de Sussex și „familia lor regală alternativă”, susținând că Lilibet Mountbatten-Windsor va fi vedeta dinastiei.

lilibet profimedia 0744789847 jpg

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, își cresc cei doi copii în Montecito, California. Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, locuiesc cu părinții lor în reședința acestora din exclusivista Santa Barbara. Detaliile despre cei doi copii sunt în mare parte ținute în secret, cuplul împărtășind puține informații despre viețile acestora. Cu toate acestea, un insider de la Hollywood a prezis că totul se va schimba pe măsură ce Archie și Lilibet vor crește, spunând că fiica familiei Sussex, în mod special, va deveni „cea mai faimoasă persoană din California”.

Sandro Monetti, un expert în mondenitățile de la Hollywood, a fost invitat în podcastul A Right Royal al revistei Hello!, luna trecută. El a oferit o perspectivă asupra vieții familie de Sussex din Montecito.

"Da, Meghan și Harry sunt celebri aici. Dar credeți-mă, când Lilibet va ajunge la maturitate va fi cea mai faimoasă persoană din California, dacă nu din America. Este singura prințesă născută vreodată în California, așa că imaginați-vă o tânără Lilibet de 21 de ani – va fi cea mai mare celebritate din oraș", a spus acesta.

Chestiunea titlurilor copiilor lui Harry și ai lui Meghan este una aflată încă în dispută. Când tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea, a urcat pe tron, se credea că Archie și Lilibet ar putea primi titluri de prinț și prințesă.

Cu toate acestea, conform site-ului oficial al Familiei Regale Britanice, titlurile copiilor au rămas aceleași: Master Archie Harrison și domnișoara Lilibet Diana. Cu toate acestea, Monetti susține că ducele și ducesa își creează propria familie regală în SUA. El a explicat: „Ceea ce formează ei aici în California este o familie regală alternativă. Da, s-au îndepărtat de palat, dar încă mai au titlurile regale.”

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg