Lilibet, fiica lui Meghan și-a lui Harry, cea mai mare celebritate din America?

9 februarie, 2023

Un insider de la Hollywood a speculat cum ar putea arăta viitorul pentru Ducele și Ducesa de Sussex și „familia lor regală alternativă”, susținând că Lilibet Mountbatten-Windsor va fi vedeta dinastiei.

lilibet profimedia 0744789847 jpg

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, își cresc cei doi copii în Montecito, California. Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, locuiesc cu părinții lor în reședința acestora din exclusivista Santa Barbara. Detaliile despre cei doi copii sunt în mare parte ținute în secret, cuplul împărtășind puține informații despre viețile acestora. Cu toate acestea, un insider de la Hollywood a prezis că totul se va schimba pe măsură ce Archie și Lilibet vor crește, spunând că fiica familiei Sussex, în mod special, va deveni „cea mai faimoasă persoană din California”.

Sandro Monetti, un expert în mondenitățile de la Hollywood, a fost invitat în podcastul A Right Royal al revistei Hello!, luna trecută. El a oferit o perspectivă asupra vieții familie de Sussex din Montecito.

"Da, Meghan și Harry sunt celebri aici. Dar credeți-mă, când Lilibet va ajunge la maturitate va fi cea mai faimoasă persoană din California, dacă nu din America. Este singura prințesă născută vreodată în California, așa că imaginați-vă o tânără Lilibet de 21 de ani – va fi cea mai mare celebritate din oraș", a spus acesta.

Chestiunea titlurilor copiilor lui Harry și ai lui Meghan este una aflată încă în dispută. Când tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea, a urcat pe tron, se credea că Archie și Lilibet ar putea primi titluri de prinț și prințesă.

Cu toate acestea, conform site-ului oficial al Familiei Regale Britanice, titlurile copiilor au rămas aceleași: Master Archie Harrison și domnișoara Lilibet Diana. Cu toate acestea, Monetti susține că ducele și ducesa își creează propria familie regală în SUA. El a explicat: „Ceea ce formează ei aici în California este o familie regală alternativă. Da, s-au îndepărtat de palat, dar încă mai au titlurile regale.”

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg