Lilibet seamănă leit cu Prințul Harry. Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie cu fetița lor

7 iunie, 2022

Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, care a bifat prima ei aniversare la Frogmore Cottage, în timpul Jubileului de platină. Lilibet,  care poartă o rochie bleu și o fundiță albă pe cap,  seamănă leit cu Prințul Harry. Micuța are inclusiv părul roșu.

Lilibet a fost fotografiată de Misan Harriman, prietenul cuplului, care a participat la eveniment împreună cu soția, copiii și membrii familiei regale. De asemenea, Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru Harry și Markle în 2018, a oferit un tort special pentru aniversarea lui Lilibet.

lilibet5 jpg

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussexes a spus că petrecerea a fost, de fapt, un picnic intim, în curte pentru „prieteni apropiați și familie”. Printre invitați s-au aflat și cei trei copii ai Zarei Tindall, verișoara lui Harry– Mia, 8 ani, Lena, 3 ani și Lucas, un an. Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor au fost invitați la eveniment, dar nu au participat.

Fiica lui Harry a întâlnit-o pentru prima oară pe Regina Elisabeta, de la care a moștenit numele de Lilibet, săptămâna trecută. Meghan și Harry au venit în Anglia cu cei doi copii pentru a sărbători cei 70 de ani petrecuți de suverană pe tron.

Regina și-a întâlnit strănepoata pentru scurt timp atunci când Ducii au ajuns în Marea Britanie. Regina și Lilibet s-au reunit apoi la Castelul Windsor, sâmbătă, înainte de ziua de naștere a micuței.

Harry, 37 de ani, și Markle, 40 de ani, au dezvăluit în iunie 2021 că numele pe care l-au ales pentru fiica lor a fost inspirit de porecla din copilărie a Reginei, folosită de membrii apropiați ai familiei ei, inclusiv de fostul ei soț, Prințul Philip.

„Lili poartă numele străbunicii ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet”, se arată într-un comunicat publicat după nașterea lui Lilibet

Surse apropiate cuplului au spus pentru Page Six că Harry i-a spus bunicii sale că își vor numi fiica Lilibet, deși alte surse din Palat susțin că cei doi nu au cerut niciodată permisiunea Reginei.

Harry, Markle și copiii lor au aterizat la Londra miercurea trecută cu un avion comercial și au participat la mai multe evenimente în timpul Jubileului, deși nu s-au alăturat celorlalți membri în timpul paradei Trooping the Color.

Cei doi au fost huiduiți,  vineri, în timp ce părăseau Catedrala Sf. Paul din Londra. La slujbă, Harry și Markle au stat departe de Kate și William.

Meghan și Harry au părăsit țara, duminică cu un avion privat.

Foto: Twitter, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg