Limbajul corporal spune totul: „Meghan este șefa în căsnicie, iar Harry e un sufletist”

30 mai, 2024

Ducesa de Sussex a demonstrat că este "propriul ei șef" și că îi place să fie în centrul atenției, în timp ce soțul ei nu se mai teme să fie „sincer cu el însuși" și este "un sufletist", susține un expert în limbajul trupului.

Meghan și Harry, studiați de un expert în limbajul corporal. FOTO: Profimedia
Meghan și Harry, studiați de un expert în limbajul corporal. FOTO: Profimedia

Ducele și Ducesa de Sussex au încercat să se rebranduiască departe de Familia Regală, încă de când au renunțat la statutul de membri majori ai Casei Regale. Și, potrivit expertului în limbajul corporal Darren Stanton, eforturile lor au dat roade.

Vorbind pentru cotidianul britanic „Mirror”, Darren Stanton a susținut că Meghan Markle are o „figură de lider" ca și soțul ei și îi place să fie deschisă în legătură cu ceea ce simte și „vrea să lase oamenii să aibă acces la ea", în timp ce Prințul Harry pare mult mai încrezător de când a părăsit Firma - așa cum mai este numită colocvial Casa Regală britanică.

Ea este propriul ei șef și există un sentiment că nu vrea să dezamăgească pe nimeni. Este o bună comunicatoare înnăscută și ar putea vorbi cu oricine se intersectează cu ea”, susține Darren Stanton. 

Cât îl privește pe mezinul Regelui Charles al III-lea, Harry obișnuia să fie foarte tăcut și timid atunci când ieșea în oraș ca membru al Familiei Regale, în timp ce acum este foarte expresiv cu ceea ce simte. Este sufletist și nu se teme să fie sincer cu el însuși."

Desigur că aceste lucruri nu sunt doar vizibile cu ochiul liber în felul în care comunică fiecare, ci și în acțiunile lor. Ne e clar că Meghan Markle e cea care preia inițiativa în cuplul lor, de cele mai multe ori, dar și că Prințul Harry e jumătatea mai empatică a perechii. Dar, per total, par să se completeze și să se compenseze reciproc, chiar dacă în goana lor de a-și redobândi popularitatea de odinioară se pripesc și mai fac greșeli.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg