Limbajul corporal spune totul: „Meghan este șefa în căsnicie, iar Harry e un sufletist”

30 mai, 2024

Ducesa de Sussex a demonstrat că este "propriul ei șef" și că îi place să fie în centrul atenției, în timp ce soțul ei nu se mai teme să fie „sincer cu el însuși" și este "un sufletist", susține un expert în limbajul trupului.

Meghan și Harry, studiați de un expert în limbajul corporal. FOTO: Profimedia
Meghan și Harry, studiați de un expert în limbajul corporal. FOTO: Profimedia

Ducele și Ducesa de Sussex au încercat să se rebranduiască departe de Familia Regală, încă de când au renunțat la statutul de membri majori ai Casei Regale. Și, potrivit expertului în limbajul corporal Darren Stanton, eforturile lor au dat roade.

Vorbind pentru cotidianul britanic „Mirror”, Darren Stanton a susținut că Meghan Markle are o „figură de lider" ca și soțul ei și îi place să fie deschisă în legătură cu ceea ce simte și „vrea să lase oamenii să aibă acces la ea", în timp ce Prințul Harry pare mult mai încrezător de când a părăsit Firma - așa cum mai este numită colocvial Casa Regală britanică.

Ea este propriul ei șef și există un sentiment că nu vrea să dezamăgească pe nimeni. Este o bună comunicatoare înnăscută și ar putea vorbi cu oricine se intersectează cu ea”, susține Darren Stanton. 

Cât îl privește pe mezinul Regelui Charles al III-lea, Harry obișnuia să fie foarte tăcut și timid atunci când ieșea în oraș ca membru al Familiei Regale, în timp ce acum este foarte expresiv cu ceea ce simte. Este sufletist și nu se teme să fie sincer cu el însuși."

Desigur că aceste lucruri nu sunt doar vizibile cu ochiul liber în felul în care comunică fiecare, ci și în acțiunile lor. Ne e clar că Meghan Markle e cea care preia inițiativa în cuplul lor, de cele mai multe ori, dar și că Prințul Harry e jumătatea mai empatică a perechii. Dar, per total, par să se completeze și să se compenseze reciproc, chiar dacă în goana lor de a-și redobândi popularitatea de odinioară se pripesc și mai fac greșeli.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg