Locuința de 850.000 de lire sterline a Reginei Camilla! E probabil ca peste ani să se mute aici definitiv

30 mai, 2023

Regina Camilla a locuit în reședința sa privată Ray Mill House din Wiltshire încă din 1996, după ce a divorțat de fostul ei soț, Andrew Parker Bowles. Un expert imobiliar a dezvăluit cât de mult îndrăgește regina această locuință a ei privată.

regin camilla (5) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și fostul ei soț, Andrew Parker Bowles, în vârstă de 83 de ani, s-au căsătorit în 1973 și au divorțat în 1995. În anul următor, actuala regină consort s-a mutat în Ray Mill House din Wiltshire, o casă de 850.000 de lire sterline în Reybridge, lângă Lacock.

Regina Camilla încă petrece foarte mult timp pe proprietate, în ciuda faptului că este căsătorită cu Regele Charles din 2005. Când Prințul William va deveni rege, este probabil ca regina să continue să își păstreze proprietatea privată și să se mute acolo definitiv. Un expert imobiliar a explicat pentru Express.co.uk de ce Camilla are o afecțiune profundă pentru reședința ei privată.

„Pe baza fotografiilor de la Ray Mill House care sunt disponibile online, reședința privată a reginei consort pare să aibă un aer luxos și în același timp primitor. Proprietatea se întinde pe o suprafață de 17 acri, iar casa are zone de grădină vaste, o piscină în aer liber și grajduri, ceea ce face ca această casă să fie potrivită pentru un iubitor de natură”.

Regina Camilla este, de fapt, o mare iubitoare a naturii, ea și regele Charles petrecând mult timp în zona rurală din Gloucestershire, la casa de la țară a monarhului, Highgrove House. Expertul imobiliar a povestit pentru Express.co.uk despre interioarele casei Reginei Camilla și despre cum acestea "exprimă opulență".

„Interioarele par a fi decorate cu detalii din lemn, picturi scumpe și tavane înalte, toate acestea fiind o expresie a opulenței și potrivite pentru o casă istorică. Acest lucru se îmbină perfect cu combinația de culori neutre care domină zone precum salonul și sufrageria și, la rândul său, adaugă căldură spațiului”.

Cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a reginei Camilla, vara trecută, Kate Middleton a făcut fotografii exclusive cu regina consort pentru a sărbători ocazia în grădinile de la Ray Mill House. „Grădinile luxuriante de la Ray Mill House sunt fundalul imaginilor recent publicate ale reginei consort, surprinse de Kate Middleton”, a mai adăugat expertul imobiliar. 

„Camilla Parker Bowles a cumpărat Ray Mill House, un conac istoric din piatră, la mijlocul anilor '90, după ce prima ei căsătorie s-a încheiat."

Este probabil ca Regina Camilla să se mute aici definitiv după ce Prințul William va urca pe tron, potrivit expertului, susținând că "ar fi firesc" având în vedere câte amintiri dragi are regina la această locuință.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg