Logodna Prințului Harry cu Meghan Markle, amânată din cauza lui Kate Middleton?

Toată lumea se așteaptă la o nouă logodnă regală, nu-i așa? Ei bine, după ce s-a tot zvonit că marea veste va fi făcută publică luna această, sunt voci care se îndoiesc că lucrul acesta se va întâmpla foarte curând.

O sursă bine conectată la palat a declarat pentru site-ul Daily Beast că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor face anunțul logodnei până când Ducesa de Cambridge nu-l va aduce pe lume pe al treilea ei copil. Iar asta se va întâmpla în aprilie, anul viitor.

Mai mult, este posibil ca cei doi să vrea să locuiască împreună chiar și un an, înainte să decidă să se căsătorească. Mai pe scurt, Harry și iubita lui faimoasă nu se grăbesc.

Kate Middleton va naște în luna aprilie

La rândul ei, biografa regală Penny Juror a declarat pentru aceeași publicație că, cu cât cei doi așteaptă mai mult, cu cât se îndoiește că acest lucru va mai avea loc. „Ceasul ei biologic ticăie și, dacă au de gând să se căsătorească și să aibă copii, trebuie să se grăbească și nu să amâne lucrurile”, spune aceasta.

Actrița americană are deja 36 de ani și ar încălca cutumele regale dacă ea și Harry vor avea copii în afara căsătoriei. Dar cum până la nunta regală mai sunt doi pași importați de făcut, anunțarea logodnei și, apoi, nunta, Meghan va avea 37 de ani și șanse mai mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA