Logodnica Prinţului Harry, o nouă lecţie de stil! Meghan Markle, apariţie ireproşabilă

18 aprilie, 2018
meghan markle gettyimages 948058166 jpg jpeg

Face ce face şi e mereu în centrul atenţiei! E drept, noul statut o şi ajută să fie mereu în lumina reflectoarelor, dar e clar că Meghan Markle face faţă cu brio fiecărei situaţii. Azi, ea şi logodnicul său, Prinţul Harry, au participat la un eveniment oficial în Londra, iar apariţia ei a fost una ireproşabilă.

image

Dacă ar fi să vorbim despre un duet stilistic între Meghan şi Kate, logodnica lui Harry ar ieşi cu siguranţă învingătoare. Are un aer fresh, un bun gust vestimentar desăvârşit şi, clar, ceva mai mult curaj când vine vorba despre alegerea ţinutelor pentru evenimentele oficiale în care reprezintă monarhia.

image image

Azi, Meghan şi Harry s-au prezentat la Commonwealth Forum şi au avut grijă ca ţinutele lor să fie impecabile. Logodnica Prinţului Harry a purtat cu această ocazie o superbă rochie Altuzarra, în nuanţa untului, care prezenta un croi inedit, fiind descheiată în nasturi în faţă. Şi-a completat outfitul cu un sacou Camilla and Marc, o geantă în dungi, semnată de Oroton, care se vinde cu 171 de lire sterline, şi nişte pantofi stilettos, negri, care aveau barete. La fel de elegant a fost şi partenerul ei, Prinţul Harry îmbrăcând un sacou gri, o cămaşă albă, pantaloni gri şi pantofi asortaţi.

Cei doi se pregătesc pentru marele eveniment din viaţa lor, care va avea loc pe 19 mai, laCastelul Windsor.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg