Logodnica Prințului Harry, o nouă lecție de stil! Meghan Markle, apariție ireproșabilă

Citeste tot despre:

,

Face ce face și e mereu în centrul atenției! E drept, noul statut o și ajută să fie mereu în lumina reflectoarelor, dar e clar că Meghan Markle face față cu brio fiecărei situații. Azi, ea și logodnicul său, Prințul Harry, au participat la un eveniment oficial în Londra, iar apariția ei a fost una ireproșabilă.

Dacă ar fi să vorbim despre un duet stilistic între Meghan și Kate, logodnica lui Harry ar ieși cu siguranță învingătoare. Are un aer fresh, un bun gust vestimentar desăvârșit și, clar, ceva mai mult curaj când vine vorba despre alegerea ținutelor pentru evenimentele oficiale în care reprezintă monarhia.

Azi, Meghan și Harry s-au prezentat la Commonwealth Forum și au avut grijă ca ținutele lor să fie impecabile. Logodnica Prințului Harry a purtat cu această ocazie o superbă rochie Altuzarra, în nuanța untului, care prezenta un croi inedit, fiind descheiată în nasturi în față. Și-a completat outfitul cu un sacou Camilla and Marc, o geantă în dungi, semnată de Oroton, care se vinde cu 171 de lire sterline, și niște pantofi stilettos, negri, care aveau barete. La fel de elegant a fost și partenerul ei, Prințul Harry îmbrăcând un sacou gri, o cămașă albă, pantaloni gri și pantofi asortați.

Cei doi se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor, care va avea loc pe 19 mai, laCastelul Windsor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA