Cum a reacționat logodnicul Prințesei Märtha Louise a Norvegiei după ce aceasta a publicat câteva imagini de vară, într-o rochie scurtă

1 august, 2022
Märtha Louise a Norvegiei jpg

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a publicat imagini din Los Angeles, pe contul său de socializare.

Alteța Sa, în vârstă de 50 de ani, este superbă în garderoba de vară, de la reședința americană. Drept pentru care, a simțit că era un moment bun să se adreseze prietenilor săi din online, unde a publicat două imagini cu ea și etichetele #vara și #emotiidevara.

Märtha Louise a înflorit de când se iubește cu Șamanul Durek Verrett. Prințesa poartă o rochie verde scurtă, dar cu mâneci.

Märtha Louise a Norvegiei (2) jpg

Sunt vizibile picioarele tonifiate, bronzul discret și un decolteu amețitor, pus în evidență de un cordon satinat la rochiei. Märtha Louise își poartă părul desfăcut, zâmbește mulțumită, în timp ce pe fundal se vede o priveliște vastă din California.

La asemenea imagini glam, Șamanul Durek Verrett nu a putut să se abțină de la comentarii și a scris pe contul oficial de socializare al Prințesei: ”Asta e iubita mea! Este mai fierbinte decât focul.”

Cuplul și-a anunțat logodna luna trecută. Prințesa a scris atunci: ”Sunt încântată să vă dau vestea logodnei. Șamanul Durek Verrett îmi face inima să tresalte, îmi recunoaște potențialul, mă face să râd și este omul lângă care îmi pot da voie să fiu vulnerabilă. Iubirea ne înalță. Mă bucur că mă pot dezvolta alături de acest om minunat.”

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram

Perechea a fost felicitată de părinții Märthei, Regele Harald al V-lea și Regina Sonja, de fratele său, Prințul moștenitor Haakon și soția sa, Prințesa moștenitoare Mette-Marit.

Șamanul Durek Verrett a mărturisit tot online că are o relație foarte bună cu familia regală norvegiană.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg