Lovitura pe care Meghan Markle o primește din partea primului ei soț

16 iunie, 2022
meghan21 jpg

Meghan Markle a spus odată că „nu și-ar putea imagina viața” fără primul ei soț, Trevor Engelson. Acum, acesta ar putea apărea într-o viitoare biografie despre Ducesă, susține un expert regal.

Fostul soț al lui Meghan Markle e hotărât să dezvăluie secrete despre relația sa anterioară cu Ducesa, deoarece i s-a dat sfatul să-și împărtășească „povestea remarcabilă” într-o carte care va spune totul. Autorul regal Tom Bower va lansa o nouă biografie care va include detalii despre Trevor, în vârstă de 45 de ani, care nu a vorbit niciodată public despre căsătorie. Neil Sean, expert regal și comentator, crede că fostul lui Meghan are multe de disecat, deoarece „știm doar versiunea ei în privința evenimentelor”. 

„Povestea lui Trevor în sine este remarcabilă, deoarece nu a vorbit niciodată despre timpul petrecut cu Meghan Markle”, spune Sean.

Meghan și Trevor s-au căsătorit în septembrie 2011, după o relație de șapte ani. 

Potrivit filmului „Meghan: A Hollywood Princess” al lui Andrew Morton, Ducesa a spus că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor.

Fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr, i-a spus biografului Andrew Morton că Meghan și Trevor se adora unul pe celălalt.

El și-a amintit că i-a văzut la înmormântarea bunicii sale, „Stătea cu capul peste capul ei și păreau foarte fericiți când i-am văzut împreună, în ciuda circumstanțelor triste – păreau extrem de fericiți împreună”.

meghan23 jpg

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie extravagantă, care a avut loc în Jamaica. 

Cu toate acestea, relația lor a început să se clatine atunci când Meghan a jucat în drama juridică „ Suits ” și s-a mutat la Toronto din casa lor conjugală din LA. 

Și-au petrecut o mare parte din mariaj în diferite țări, iar viața lui Meghan în Canada a început să devină o prioritate.

„Fie că voia să recunoască sau nu, Meghan, care a spus cândva că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor lângă ea, își construia acum o lume nouă pentru ea însăși”, susține Morton.

„Pe măsură ce Toronto devenea mai mult casa ei decât LA, dinamica relației lor s-a modificat subtil”.

„Acum era independentă, câștiga un venit constant, își făcuse noi prieteni la filmari , nu mai era dependentă de legăturile soțului ei”.

De ani de zile, se credea că Meghan îi cere lui Trevor să o ajute să obțină audiții sau să o distribuie într-unul dintre proiectele lui, dar acum era un personaj în drama juridică de succes, nu mai avea nevoie de ajutorul lui în carieră.

Cu viețile în orașe separate, cei doi se îndepărtau unul de celălalt din ce în ce mai mult, așa că Meghan a depus actele de divorț din cauza unor diferențe ireconciliabile.

meg51 jpg

Trevor s-a recăsătorit în 2019 cu moștenitoarea multimilionară Tracey Kurland, cu care acum are două fiice. 

Meghan s-a recăsătorit în 2018 cu Prințul Harry.

Speculațiile despre implicarea lui Trevor în viitoarea carte vin după întoarcerea lui Meghan și Harry din Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg