Lovitura pe care Meghan Markle o primește din partea primului ei soț

16 iunie, 2022
meghan21 jpg

Meghan Markle a spus odată că „nu și-ar putea imagina viața” fără primul ei soț, Trevor Engelson. Acum, acesta ar putea apărea într-o viitoare biografie despre Ducesă, susține un expert regal.

Fostul soț al lui Meghan Markle e hotărât să dezvăluie secrete despre relația sa anterioară cu Ducesa, deoarece i s-a dat sfatul să-și împărtășească „povestea remarcabilă” într-o carte care va spune totul. Autorul regal Tom Bower va lansa o nouă biografie care va include detalii despre Trevor, în vârstă de 45 de ani, care nu a vorbit niciodată public despre căsătorie. Neil Sean, expert regal și comentator, crede că fostul lui Meghan are multe de disecat, deoarece „știm doar versiunea ei în privința evenimentelor”. 

„Povestea lui Trevor în sine este remarcabilă, deoarece nu a vorbit niciodată despre timpul petrecut cu Meghan Markle”, spune Sean.

Meghan și Trevor s-au căsătorit în septembrie 2011, după o relație de șapte ani. 

Potrivit filmului „Meghan: A Hollywood Princess” al lui Andrew Morton, Ducesa a spus că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor.

Fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr, i-a spus biografului Andrew Morton că Meghan și Trevor se adora unul pe celălalt.

El și-a amintit că i-a văzut la înmormântarea bunicii sale, „Stătea cu capul peste capul ei și păreau foarte fericiți când i-am văzut împreună, în ciuda circumstanțelor triste – păreau extrem de fericiți împreună”.

meghan23 jpg

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie extravagantă, care a avut loc în Jamaica. 

Cu toate acestea, relația lor a început să se clatine atunci când Meghan a jucat în drama juridică „ Suits ” și s-a mutat la Toronto din casa lor conjugală din LA. 

Și-au petrecut o mare parte din mariaj în diferite țări, iar viața lui Meghan în Canada a început să devină o prioritate.

„Fie că voia să recunoască sau nu, Meghan, care a spus cândva că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor lângă ea, își construia acum o lume nouă pentru ea însăși”, susține Morton.

„Pe măsură ce Toronto devenea mai mult casa ei decât LA, dinamica relației lor s-a modificat subtil”.

„Acum era independentă, câștiga un venit constant, își făcuse noi prieteni la filmari , nu mai era dependentă de legăturile soțului ei”.

De ani de zile, se credea că Meghan îi cere lui Trevor să o ajute să obțină audiții sau să o distribuie într-unul dintre proiectele lui, dar acum era un personaj în drama juridică de succes, nu mai avea nevoie de ajutorul lui în carieră.

Cu viețile în orașe separate, cei doi se îndepărtau unul de celălalt din ce în ce mai mult, așa că Meghan a depus actele de divorț din cauza unor diferențe ireconciliabile.

meg51 jpg

Trevor s-a recăsătorit în 2019 cu moștenitoarea multimilionară Tracey Kurland, cu care acum are două fiice. 

Meghan s-a recăsătorit în 2018 cu Prințul Harry.

Speculațiile despre implicarea lui Trevor în viitoarea carte vin după întoarcerea lui Meghan și Harry din Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg