Lovitura pe care Meghan Markle o primește din partea primului ei soț

16 iunie, 2022
meghan21 jpg

Meghan Markle a spus odată că „nu și-ar putea imagina viața” fără primul ei soț, Trevor Engelson. Acum, acesta ar putea apărea într-o viitoare biografie despre Ducesă, susține un expert regal.

Fostul soț al lui Meghan Markle e hotărât să dezvăluie secrete despre relația sa anterioară cu Ducesa, deoarece i s-a dat sfatul să-și împărtășească „povestea remarcabilă” într-o carte care va spune totul. Autorul regal Tom Bower va lansa o nouă biografie care va include detalii despre Trevor, în vârstă de 45 de ani, care nu a vorbit niciodată public despre căsătorie. Neil Sean, expert regal și comentator, crede că fostul lui Meghan are multe de disecat, deoarece „știm doar versiunea ei în privința evenimentelor”. 

„Povestea lui Trevor în sine este remarcabilă, deoarece nu a vorbit niciodată despre timpul petrecut cu Meghan Markle”, spune Sean.

Meghan și Trevor s-au căsătorit în septembrie 2011, după o relație de șapte ani. 

Potrivit filmului „Meghan: A Hollywood Princess” al lui Andrew Morton, Ducesa a spus că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor.

Fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr, i-a spus biografului Andrew Morton că Meghan și Trevor se adora unul pe celălalt.

El și-a amintit că i-a văzut la înmormântarea bunicii sale, „Stătea cu capul peste capul ei și păreau foarte fericiți când i-am văzut împreună, în ciuda circumstanțelor triste – păreau extrem de fericiți împreună”.

meghan23 jpg

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie extravagantă, care a avut loc în Jamaica. 

Cu toate acestea, relația lor a început să se clatine atunci când Meghan a jucat în drama juridică „ Suits ” și s-a mutat la Toronto din casa lor conjugală din LA. 

Și-au petrecut o mare parte din mariaj în diferite țări, iar viața lui Meghan în Canada a început să devină o prioritate.

„Fie că voia să recunoască sau nu, Meghan, care a spus cândva că nu și-ar putea imagina viața fără Trevor lângă ea, își construia acum o lume nouă pentru ea însăși”, susține Morton.

„Pe măsură ce Toronto devenea mai mult casa ei decât LA, dinamica relației lor s-a modificat subtil”.

„Acum era independentă, câștiga un venit constant, își făcuse noi prieteni la filmari , nu mai era dependentă de legăturile soțului ei”.

De ani de zile, se credea că Meghan îi cere lui Trevor să o ajute să obțină audiții sau să o distribuie într-unul dintre proiectele lui, dar acum era un personaj în drama juridică de succes, nu mai avea nevoie de ajutorul lui în carieră.

Cu viețile în orașe separate, cei doi se îndepărtau unul de celălalt din ce în ce mai mult, așa că Meghan a depus actele de divorț din cauza unor diferențe ireconciliabile.

meg51 jpg

Trevor s-a recăsătorit în 2019 cu moștenitoarea multimilionară Tracey Kurland, cu care acum are două fiice. 

Meghan s-a recăsătorit în 2018 cu Prințul Harry.

Speculațiile despre implicarea lui Trevor în viitoarea carte vin după întoarcerea lui Meghan și Harry din Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg