Lucrul pe care Eugenie l-a interzis cu desăvârșire la ea acasă. Prințesa se află acum la a doua sarcină

27 ianuarie, 2023

Eugenie de York, fiica Prințului Andrew și a Ducesei Sarah Ferguson a anunțat la începutul acestei săptămâni că este însărcinată cu bebe nr. 2.

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg

Având în vedere că familia se mărește, este de așteptat ca Prințesa Eugenie să-și schimbe domiciliul cu o casă mai spațioasă, în care ea, soțul Jack Brooksbank, micuțul August și nou născutul să aibă confortul necesar.

Însă oriunde se va muta Prințesa Eugenie, un lucru este bine stabilit. La ei acasă niciodată nu se va mai găsi plastic. Căminul Prințesei de York este în război declarat cu acest material nociv.

Prințesa Eugenie, Getty (2) jpg

La Forumul economic de anul acesta de la Davos, fiica Prințului Andrew a dat un interviu în care a explicat amănunțit: ”Acasă nu avem nimic de plastic, facem tot posibilul să stăm cât mai departe de acest material și le spun asta tuturor cunoscuților. Însă este o luptă.”

Mămica în vârstă de 32 de ani a mărturisit că primul copil a trezit în ea dorința unui trai prietenos cu mediul, dorința de a păstra lumea cât mai intactă, natura neafectată.

Prințesa Eugenie a devenit o adevărată militantă pentru bunăstarea planetei, iar eliminarea plasticului este pe primul loc în topul priorităților sale, mai ales că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. În câteva zile, primul născut al Prințesei Eugenie va împlini doi ani. ”Fiul meu va fi activist de mediu încă de la 2 ani, facem totul pentru ei, nu? Fiecare decizie pe care o luăm acum le va impacta viitorul.”, spunea, recent, Prințesa Eugenie.

Cum poți deveni și tu mai eco acasă? Un prim pas este eliminarea consumului de apă la pet. Investește într-un filtru de apă, consumă apă fitrată în recipiente de sticlă și ia-ți cu tine termos cu apă filtrată de acasă. Îți vei salva buzunarul și-ți vei aduce contribuția la salvarea mediului înconjurător. Reciclează. Nu arunca obiecte toxice la coșul de gunoi, cum ar fi bateriile, strânge-le și lasă-le în drum la supermarket în recipientele special amenajate de către comercianți.

Nu arunca uleiul folosit la chiuvetă, nu arunca medicamentele expirate la coș. Mergi cu ele la centrele care le colectează și împreună vom avea un mediu mai curat.

Prințesa de York a avut inclusiv propria nuntă prietenoasă cu mediul. Materialele plastice au lipsit de la evenimentul regal din 2018.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg