Lucrul pe care Eugenie l-a interzis cu desăvârșire la ea acasă. Prințesa se află acum la a doua sarcină

27 ianuarie, 2023

Eugenie de York, fiica Prințului Andrew și a Ducesei Sarah Ferguson a anunțat la începutul acestei săptămâni că este însărcinată cu bebe nr. 2.

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg

Având în vedere că familia se mărește, este de așteptat ca Prințesa Eugenie să-și schimbe domiciliul cu o casă mai spațioasă, în care ea, soțul Jack Brooksbank, micuțul August și nou născutul să aibă confortul necesar.

Însă oriunde se va muta Prințesa Eugenie, un lucru este bine stabilit. La ei acasă niciodată nu se va mai găsi plastic. Căminul Prințesei de York este în război declarat cu acest material nociv.

Prințesa Eugenie, Getty (2) jpg

La Forumul economic de anul acesta de la Davos, fiica Prințului Andrew a dat un interviu în care a explicat amănunțit: ”Acasă nu avem nimic de plastic, facem tot posibilul să stăm cât mai departe de acest material și le spun asta tuturor cunoscuților. Însă este o luptă.”

Mămica în vârstă de 32 de ani a mărturisit că primul copil a trezit în ea dorința unui trai prietenos cu mediul, dorința de a păstra lumea cât mai intactă, natura neafectată.

Prințesa Eugenie a devenit o adevărată militantă pentru bunăstarea planetei, iar eliminarea plasticului este pe primul loc în topul priorităților sale, mai ales că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. În câteva zile, primul născut al Prințesei Eugenie va împlini doi ani. ”Fiul meu va fi activist de mediu încă de la 2 ani, facem totul pentru ei, nu? Fiecare decizie pe care o luăm acum le va impacta viitorul.”, spunea, recent, Prințesa Eugenie.

Cum poți deveni și tu mai eco acasă? Un prim pas este eliminarea consumului de apă la pet. Investește într-un filtru de apă, consumă apă fitrată în recipiente de sticlă și ia-ți cu tine termos cu apă filtrată de acasă. Îți vei salva buzunarul și-ți vei aduce contribuția la salvarea mediului înconjurător. Reciclează. Nu arunca obiecte toxice la coșul de gunoi, cum ar fi bateriile, strânge-le și lasă-le în drum la supermarket în recipientele special amenajate de către comercianți.

Nu arunca uleiul folosit la chiuvetă, nu arunca medicamentele expirate la coș. Mergi cu ele la centrele care le colectează și împreună vom avea un mediu mai curat.

Prințesa de York a avut inclusiv propria nuntă prietenoasă cu mediul. Materialele plastice au lipsit de la evenimentul regal din 2018.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg