Lucrurile pe care Meghan Markle nu le mai poate face acum, de când este logodnica Prinţului Harry

28 noiembrie, 2017
meghan 2 jpeg

Luni a fost o zi foarte importantă pentru Familia Regală a Marii Britanii, căci Prinţul Harry şi-a aunţat logodna cu cea care îi este parteneră de mai bine de un an şi jumătate, actriţa Meghan Markle. Mai mult, cei doi îndrăgostiţi au apărut pentru prima dată împreună, în calitate de logodnici, în faţa presei, iar mai târziu au fost protagoniştii unui interviu de excepţie cu unul dintre jurnaliştii de la BBC, filmat chiar în Palatul Kensington.

image

Meghan şi Harry au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste, cum a început totul, cum a evoluat relaţia, momentul cererii în căsătorie, întemeierea unei familii cu copii, cum  se înţeleg doi oameni cu background-uri diferite, dar şi relaţia fiecăruia dintre ei cu familia partenerului. Este un nou capitol pentru Meghna Markle care a trecut de la cariera de actriţă, mereu în atenţia publicului, la statutul de logodnică şi viitoare soţie de prinţ, deci membră a unei familii regale importante, cu un protocol regal de urmat.

Desigur, viaţa ei va lua o altă turnută, căci Markle se va îndrepta către proiectele umanitare, făcând o echipă bună cu Prinţul Harry care a susţinut întotdeauna astfel de iniţiative. Dar în toate lucrurile bune există şi unele mai puţin strălucite. Astfel, Meghan nu va mai putea face aceleaşi lucruri ca înainte să devină logodnica Prinţului Harry. Fosta actriţa va trebui să renunţe la unele dintre plăcerile sale de când era actriţă.

image

De exemplu, nu va mai putea interacţiona cu fanii săi la acelaşi nivel la care a făcut-o până acum, ci va trebui să fie mai diplomată. Acum că va face parte din familia regală, rolul său va fi unul mult mai important, iar autografele, fotografiile selfie cu admiratorii şi discuţiile cu fanii nu vor mai face parte din programul ei zilnic, deşi se va întâlni cu admiratorii în turneele regale în care îl va însoţi pe Prinţul Harry, totul păstrând însă o limită mai înaltă.

De altfel, aceasta este o schimbare majoră pentru Meghan, căci fosta actriţă mărturisea într-un interviu în 2016 că are o relaţie foarte strânsă cu fanii ei, discută pe Twitter şi chiar primeşte scrisori de la cei pe care îi inspiră. Totodată, nici şedinţele foto sexy nu vor mai face parte din program, la fel şi cariera de actriţă care s-a încheiat odată cu terminarea filmărilor pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului Suits.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}