Luptă internă între Prinții de Wales și Ducii de Sussex: 1-0 pentru prinți, după vizita în SUA

5 decembrie, 2022

Conflictul mocnit dintre Prinții de Wales și Ducii de Sussex este cât se poate de pe față. O nouă dovadă a luptei pentru popularitate dintre cele două cupluri a fost timingul extrem de ciudat pe care și l-au ales Meghan Markle și Prințul Harry de a lansat trailerul documentarului lor pentru Netflix: fix în perioada în care Kate Middleton și Prințul William se aflau la Boston, cu ocazia galei premiilor Earthshot, un eveniment în care Prinții de Wales ar fi trebuit să strălucească.

Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1245315278 jpg

Și așa au și făcut, în ciuda încercării cumnaților lor de a-i eclipsa. Trailerul documentarului „Harry & Meghan” a fost lansat joi, pe 1 decembrie, și cuprinde mai multe imagini nemaivăzute până acum cu celebrul cuplu regal, din timpul relației lor ultramediatizate. Printre fotografiile incluse în trailer se numără și unele în care Meghan este tristă, în timpul evenimentelor regale, sau chiar plânge, dar putem admira și câteva ipostaze din viața pe care perechea regală o duce în Montecito, California. 

Meghan Markle, Prințul Harry1  sursa   Profimedia jpg

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Harry, într-o secvență din clip. „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea noastră chiar de la noi?”, întreabă și Meghan, în același trailer. 

Se pare că William și Kate Middleton au fost complet surprinși de lansarea trailerului Netflix, dar au promis că „nu vor fi distrași” de la turneul lor de mare succes din SUA. Ducii de Sussex au fost acuzați că au încercat să eclipseze turneul american al Prinților de Wales, lansând acest clip de prezentare al noului lor documentar Netflix, care urmează să fie lansat pe 8 decembrie - la exact trei luni după moartea bunicii lui Harry, Regina Elisabeta.

William și Kate nu au făcut niciun comentariu public despre acest trailer, dar surse apropiate acestora au spus că prinții nu știau că va fi difuzat fix în timpul vizitei lor în SUA, o persoană din interior dezvăluind că această mișcare este ca o „declarație de război” din partea lui Harry și a lui Meghan.

Mesajul acestui documentar este inconfundabil. „Nu văd cum ar putea cineva să îl considere altceva decât o declarație de război”, a spus o sursă regală citată de DailyMail.co.uk.

Și mulți sunt de această părere, admirând eleganța Prinților de Wales, care nu s-au lăsat distrași de apariția acestui trailer în ceea ce trebuia să fie momentul lor de strălucire. Mai mult, William și Kate au dat o replică plină de clasă acestei încercării a Ducilor de Sussex, arătând cât se poate de regal în calitate de invitați de onoare la gala Earthshot, organizată la Boston, pe 2 decembrie.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}