Mai bogat decât regalii activi Kate, Anne și Edward la un loc. El este prințul britanic cel mai discret

22 aprilie, 2024

Vărul primar al regretatei Regine Elisabeta a II-a, Prințul Michael de Kent este un membru inactiv regal, dar care rămâne relativ în atenția presei din Marea Britanie.

FotoJetdeKent jpg

Vărul primar al regretatei Regine Elisabeta a II-a, Prințul Michael de Kent a acumulat o avere netă estimată la 32 de milioane de lire sterline, potrivit Yahoo Finance, în ciuda faptului că este un membru regal inactiv în Marea Britanie, scrie publicația Express.

Prințul Michael de Kent s-a născut pe 4 iulie 1942, din părinți nobili: Prințul George și Prințesa Marina a Greciei și Danemarcei. Deși era al șaptelea în ordinea succesiunii la tron când a venit pe lume, acum se află pe locul al 52-lea!

La fel ca mulți alți membri ai Familiei Regale, Prințul de Kent este implicat în aproximativ 100 de organizații caritabile și, în medie, întreprinde aproximativ 200 de angajamente publice în sectorul caritabil, finanțate din fonduri proprii.

Acestea variază, începând cu interesul pentru transporturi și încheind cu pasiunea pentru Rusia.

Averea sa este una uimitoare! Mai mare decât a regalilor activi Prințesa Kate, Prințesa Anne și Prințul Edward la un loc, având în vedere că cei menționați dețin în parte cca 8 milioane de lire sterline fiecare.

Instruit la Eton, Prințul Michael de Kent s-a remarcat printr-o abilitate aparte în domeniul limbilor străine: vorbește fluent franceza și se descurcă în germană și italiană.

De asemenea, a devenit primul membru al Familiei Regale care a învățat limba rusă, fiind inclusiv atestat! După Eton, a plecat la Sandhurst, înainte de a servi în armată timp de 20 de ani.

Linia de sânge a prințului se extinde până la Romanovi, ultima familie imperială a Rusiei. Bunica lui a fost verișoară primară cu Nicolae al II-lea, ceea ce pe Michael de Kent îl face văr de-al doilea cu ultimul țar rus.

Prințul de Kent s-a căsătorit cu o femeie de naționalitate germană, divorțată, baronesa Marie Christine von Reibnitz, cunoscută astăzi drept Prințesa Michael de Kent.

Prințul Michael de Kent cu soția, GettyImages (1) jpg

Căsătoria controversată l-a forțat să își cedeze locul în linia succesorală la tron, însă l-a primit înapoi după un timp.

Prințul și Prințesa Michael de Kent au doi copii: pe bancherul educat la Oxford, Lord Frederick Windsor, care este căsătorit cu starul Peep Show, Sophie Winkleman, și pe fiica lor, Lady Gabriella Kingston, care a fost căsătorită cu regretatul Thomas Kingston, bărbatul care s-a sinucis recent din motive necunoscute publicului larg.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg