Mai bogat decât regalii activi Kate, Anne și Edward la un loc. El este prințul britanic cel mai discret

22 aprilie, 2024

Vărul primar al regretatei Regine Elisabeta a II-a, Prințul Michael de Kent este un membru inactiv regal, dar care rămâne relativ în atenția presei din Marea Britanie.

FotoJetdeKent jpg

Vărul primar al regretatei Regine Elisabeta a II-a, Prințul Michael de Kent a acumulat o avere netă estimată la 32 de milioane de lire sterline, potrivit Yahoo Finance, în ciuda faptului că este un membru regal inactiv în Marea Britanie, scrie publicația Express.

Prințul Michael de Kent s-a născut pe 4 iulie 1942, din părinți nobili: Prințul George și Prințesa Marina a Greciei și Danemarcei. Deși era al șaptelea în ordinea succesiunii la tron când a venit pe lume, acum se află pe locul al 52-lea!

La fel ca mulți alți membri ai Familiei Regale, Prințul de Kent este implicat în aproximativ 100 de organizații caritabile și, în medie, întreprinde aproximativ 200 de angajamente publice în sectorul caritabil, finanțate din fonduri proprii.

Acestea variază, începând cu interesul pentru transporturi și încheind cu pasiunea pentru Rusia.

Averea sa este una uimitoare! Mai mare decât a regalilor activi Prințesa Kate, Prințesa Anne și Prințul Edward la un loc, având în vedere că cei menționați dețin în parte cca 8 milioane de lire sterline fiecare.

Instruit la Eton, Prințul Michael de Kent s-a remarcat printr-o abilitate aparte în domeniul limbilor străine: vorbește fluent franceza și se descurcă în germană și italiană.

De asemenea, a devenit primul membru al Familiei Regale care a învățat limba rusă, fiind inclusiv atestat! După Eton, a plecat la Sandhurst, înainte de a servi în armată timp de 20 de ani.

Linia de sânge a prințului se extinde până la Romanovi, ultima familie imperială a Rusiei. Bunica lui a fost verișoară primară cu Nicolae al II-lea, ceea ce pe Michael de Kent îl face văr de-al doilea cu ultimul țar rus.

Prințul de Kent s-a căsătorit cu o femeie de naționalitate germană, divorțată, baronesa Marie Christine von Reibnitz, cunoscută astăzi drept Prințesa Michael de Kent.

Prințul Michael de Kent cu soția, GettyImages (1) jpg

Căsătoria controversată l-a forțat să își cedeze locul în linia succesorală la tron, însă l-a primit înapoi după un timp.

Prințul și Prințesa Michael de Kent au doi copii: pe bancherul educat la Oxford, Lord Frederick Windsor, care este căsătorit cu starul Peep Show, Sophie Winkleman, și pe fiica lor, Lady Gabriella Kingston, care a fost căsătorită cu regretatul Thomas Kingston, bărbatul care s-a sinucis recent din motive necunoscute publicului larg.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg