Mai elegantă decât Regina Letizia: cine a fost consoarta regală care i-a luat fața la dineul de la Paris

26 iulie, 2024

Toată lumea bună a caselor regale europene s-a adunat, ieri seară, la Paris, la cina organizată de Comitetul Olimpic Internațional.

Regele Frederik și Regina Mary a Danemarcei, Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei și Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos s-au numărat, așadar, printre membrii regali europeni care au sosit la Paris, pentru o cină de gală găzduită de Comitetul Olimpic Internațional (CIO).

Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg

Aceștia au fost toți întâmpinați de președintele Comitetului Olimpic Internațional Thomas Bach și de soția sa, Claudia Bach, în fața muzeului Luvru, acolo unde a avut loc cina de gală.

Toți acești invitați au luat masa la un restaurant din cadrul celebrului muzeu parizian, cu preparate pregătite de chef-ul cu stele Michelin Alain Ducasse, care a creat o cină pentru aproximativ 100 de invitați.

Dintre toate capetele regale sosite la eveniment a ieșit în evidență o regină europeană mai puțin populară, și anume Regina Mathilde a Belgiei, sosită alături de Regele Filip al Belgiei. În vârstă de 51 de ani, consoarta regală a arătat pur și simplu superb în salopeta ei albă fără mâneci, cu guler cu gât înalt și un material transparent suprapus.

Regina Belgiei a ales o coafură care s-a potrivit perfect stilului ei vestimentar, cu părul prins într-un coc lejer, la spate, și niște accesorii metalizate, care au dat un aer glam ținutei.

Cât despre Regina Letizia, aceasta a ales pentru apariția ei o rochie creație Dior, cu o fustă masivă și o bluză neagră cu o broderie aurie foarte elaborată.

Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg

O ținută un pic prea complicată pentru silueta firavă a reginei spaniole, care ar fi putut alege ceva simplu și elegant, în stilul ei consacrat.

Mult mai bine aleasă a fost salopetă roșie de la Max Mara purtată de Regina Mary a Danemarcei, care a arătat pur și simplu spectaculos la gala de la Paris.

Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg