Mai importantă decât mama ei? Femeia de care Kate are nevoie zi și noapte în timpul tratamentului

17 mai, 2024

Această persoană este cea care o sprijină pe Kate Middleton non-stop în timpul tratamentului împotriva cancerului, disponibilă zi și noapte pentru prințesă.

Kate Middleton (42) jpg

Ei bine, se spune că Prințesa de Wales se bazează pe stilista ei pentru sprijin necondiționat, o femeie pe numele ei Natasha Archer, care lucrează cu Kate Middleton încă din 2007, când aceasta nu făcea parte din familia regală.

„Natasha a fost alături de Kate de când s-a alăturat familiei regale și este un stâlp de putere pentru ea în timp ce aceasta luptă împotriva cancerului”, susține biografa regală Claudia Joseph, autoarea cărții Kate: The Making of a Princess.

Natasha Archer stilista lui Kate Middleton GettyImages 520628340 jpg

Într-adevăr, atunci când Kate a fost internată la clinica din Mayfair, în luna ianuarie, unul dintre membrii de încredere ai cercului ei loial care au vizitat-o a fost asistenta personală și stilista sa, Natasha.

„Ea a fost una dintre puținele persoane care au vizitat-o pe prințesă la Clinica din Londra și, fără îndoială, îi este disponibilă zi și noapte, oricând simte nevoia de o conversație. Natasha, care este cu cinci ani mai tânără decât Kate, se află pe orbita prințesei de mai bine de 13 ani și a fost martoră la toate evenimentele cheie din viața ei: a fost alături de ea la nunți regale, nașteri și turnee în străinătate, a vizitat-o la Lindo Wing, la Spitalul St. Mary's din Londra, după nașterea copiilor ei”, continuă biografa citată de The Sun. 

Stilista în vârstă de 36 de ani - care este căsătorit cu fotograful regal Chris Jackson - este destul de discretă, duce o existență în mare măsură departe de ochii publicului și se spune că are multe în comun cu Kate.

Natasha a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice look-uri ale lui Kate, fiind cea care a încurajat-o pe Kate să experimenteze cu garderoba ei și să devină un icon în materie de stil.

„Ea este și cea care îi face machiajul lui Kate în avion și se spune că tot ea l-a ajutat pe William să-și îmbogățească garderoba, după ce a fost criticat că arată ca un agent imobiliar”, adaugă autoarea regală.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg