Mai importantă decât mama ei? Femeia de care Kate are nevoie zi și noapte în timpul tratamentului

17 mai, 2024

Această persoană este cea care o sprijină pe Kate Middleton non-stop în timpul tratamentului împotriva cancerului, disponibilă zi și noapte pentru prințesă.

Kate Middleton (42) jpg

Ei bine, se spune că Prințesa de Wales se bazează pe stilista ei pentru sprijin necondiționat, o femeie pe numele ei Natasha Archer, care lucrează cu Kate Middleton încă din 2007, când aceasta nu făcea parte din familia regală.

„Natasha a fost alături de Kate de când s-a alăturat familiei regale și este un stâlp de putere pentru ea în timp ce aceasta luptă împotriva cancerului”, susține biografa regală Claudia Joseph, autoarea cărții Kate: The Making of a Princess.

Natasha Archer stilista lui Kate Middleton GettyImages 520628340 jpg

Într-adevăr, atunci când Kate a fost internată la clinica din Mayfair, în luna ianuarie, unul dintre membrii de încredere ai cercului ei loial care au vizitat-o a fost asistenta personală și stilista sa, Natasha.

„Ea a fost una dintre puținele persoane care au vizitat-o pe prințesă la Clinica din Londra și, fără îndoială, îi este disponibilă zi și noapte, oricând simte nevoia de o conversație. Natasha, care este cu cinci ani mai tânără decât Kate, se află pe orbita prințesei de mai bine de 13 ani și a fost martoră la toate evenimentele cheie din viața ei: a fost alături de ea la nunți regale, nașteri și turnee în străinătate, a vizitat-o la Lindo Wing, la Spitalul St. Mary's din Londra, după nașterea copiilor ei”, continuă biografa citată de The Sun. 

Stilista în vârstă de 36 de ani - care este căsătorit cu fotograful regal Chris Jackson - este destul de discretă, duce o existență în mare măsură departe de ochii publicului și se spune că are multe în comun cu Kate.

Natasha a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice look-uri ale lui Kate, fiind cea care a încurajat-o pe Kate să experimenteze cu garderoba ei și să devină un icon în materie de stil.

„Ea este și cea care îi face machiajul lui Kate în avion și se spune că tot ea l-a ajutat pe William să-și îmbogățească garderoba, după ce a fost criticat că arată ca un agent imobiliar”, adaugă autoarea regală.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg