Mai mult decât stil! În costumul ei alb, Regina Letizia a făcut o declarație de putere

28 noiembrie, 2023

Fosta jurnalistă a avut o apariție memorabilă alături de soțul său, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, la o gală de premiere a jurnaliștilor.

Albul, un simbol al regalității și puterii. FOTO: Profimedia
Albul, un simbol al regalității și puterii. FOTO: Profimedia

Hotelul Westin Palace din Madrid a găzduit, luni seară, cea de-a 40-a ediție a Premiilor în Jurnalism Francisco Cerecedo, un eveniment de neratat pentru cei doi monarhi, cu atât mai mult cu cât Regele Felipe este președintele de onoare al Asociației Jurnaliștilor Europeni, organizația care promovează această distincție, în timp ce soția sa, cunoscută înainte sub numele de Letizia Ortiz Rocasolano, a avut o prestigioasă carieră ca jurnalistă de televiziune (ca și tatăl său), înainte ca drumurile lor să se intersecteze. Pe scurt, o seară plină de semnificații, în care părinții Prințesei Leonor și ai Infantei Sofia au fost în centrul atenției și s-au întâlnit cu personalități din mass media locală.

Cu un zâmbet larg pe față, Regele Felipe și Regina Letizia și-au făcut intrarea în hotelul istoric și exclusivist, situat în zona cunoscută sub numele de Triunghiul Artei, în inima capitalei. Toată lumea a remarcat, încă de la intrare, ținuta suveranei, Regina Letizia alegând pentru o asemenea seară de gală un costum alb de la Hugo Boss, cu pantalonii având o vipușcă satinată (element împrumutat din uniformele militare), purtat cu un top alb cu dantelă, pantofi stilleto aurii, o geantă plic în ton de la Magrit și un set de bijuterii cu diamante.

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, un duo perfect în alb și negru. FOTO: Profimedia
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, un duo perfect în alb și negru. FOTO: Profimedia

Acest look în alb și auriu nu este doar o marcă a regalității, preferată și etalată tot mai des de doamnele de la mai toate casele regale europene, ci și o declarație de forță, de statut a fostei jurnaliste, care revine anual printre foștii săi colegi de breaslă ca noua suverană a țării.

În mod tradițional, Regele Felipe și Regina Letizia au înmânat premiul acordat anual de Asociația Jurnaliștilor Europeni și o medalie concepută de reputatul scultptor Julio López Hernández, care a semnat și realizarea portretului lui Federico García Lorca din fața Teatrului Español din capitală.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg