VIDEO Majestatea Sa Margareta, moment memorabil la Cluj cu tenismena Karolina Pliskova

13 februarie, 2024

Clujul a fost, zilele trecute, gazda turneului de tenis feminin Transylvania Open WTA250, care s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale.

Campioana Karolina Pliskova, premiată de cuplul regal român. FOTO: Casa Majestății Sale
Campioana Karolina Pliskova, premiată de cuplul regal român. FOTO: Casa Majestății Sale

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au patronat și anul acesta turneul de tenis feminin Transylvania Open WTA250. Cuplul regal a participat duminică, 11 februarie 2024, la finala de simplu, desfășurată la BT Arena din Cluj-Napoca și disputată intre jucătoarea româncă Ana Bogdan și Karolina Pliskova, din Cehia.

Ana Bogdan a fost învinsă de Karolina Pliskova, dar ambele jucătoare s-au ales cu sume considerabile după turneul de la Cluj-Napoca. Miza ultimului act competițional de la Cluj-Napoca a fost de $15,240. Aceasta a fost diferența dintre premiul oferit finalistei învinse, $20,830 și campioanei Transylvania Open 2024, care a încasat $36,250, scrie sport.ro.

În cadrul ceremoniei de premiere, Majestatea Sa a înmânat Marele Trofeu căștigătoarei ediției a patra, jucătoarea Karolina Pliskova (nr. 1 mondial în anul 2017), în prezența campionului Horia Tecău, a lui Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open și a Cristinei Romero, supervizor WTA.

Și jucătoarea noastră, Ana Bogdan, a fost premiată, primind trofeul finalistei și pe cel al celei mai populare jucătoare.

După ceremonia de premiere, Karolina Pliskova a zburat de urgență la Doha, cu un avion privat. Programată să aibă un alt meci luni, aceasta a reușit performanța incredibilă de a câștiga două meciuri pe două continente diferite, la două turnee aflate la o distanță de 3.440 de kilometri unul de celălalt, în decurs de numai 23 de ore!

Transylvania Open a fost inițiat în anul 2021 și este un turneu de tenis WTA pentru jucătoare profesioniste. Declarat doi ani la rând cel mai bun turneu WTA 250 de către jucătoarele din circuit, Transylvania Open a avut loc în perioada 3-11 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca. În luna august a anului trecut, Majestatea Sa Margareta a conferit turneului Înaltul Patronaj, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Castelul Regal Săvârșin.

FOTO: Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg