Majestatea Sa Margareta şi Chef Adrian Hădean au coordonat lansarea unei noi cărţi de bucate FOTO

22 mai, 2018
Majestatea Sa Margareta Adrian Hadean carte de bucate sotiile ambasadorilor (6) jpeg

De la meniurile regale la cele care compun dineurile oferite de ambasadele din întreaga lume, mai multe reţete din bucătăria internaţională se regăsesc în noul volum “Sărbătorind mâncarea în jurul lumii”.

image

Cu un an în urmă, atunci când  a primit la Palatul Elisabeta o delegaţie a Asociaţiei soţiilor de ambasadori acreditaţi în România, Majestatea Sa Margareta a sugerat soţiilor de ambasadori prezente la întâlnire să realizeze un album-carte de bucate, prezentând feluri de mâncare din toate colţurile lumii, şi să doneze câştigurile pentru aceste volume unei fundaţii caritabile. Pentru donaţie, a fost aleasă organizaţia The Duke of Edinburgh International Award Romania.

Volumul “Celebrating food around the world/Sărbătorind mâncarea în jurul lumii” a ieşit de la tipar zilele trecute, este scris în limba română şi în limba engleză şi are drept realizatori compania Exclus Prod SRL şi The Duke of Edinburgh International Award Romania.

Majestatea Sa Margareta a semnat cuvântul-înainte al cărţii şi a contribuit cu o reţetă din bucătăria tradiţională românească. Prefaţa şi biografiile au fost scrise de Adrian Hădean, iar Alina Miron şi Bogdan Popescu au semnat frumoasele fotografii din album.

Reţetele care alcătuiesc cartea de bucate vin din Albania, Argentina, Armenia, Belgia, Brazilia, Chile, Croaţia, Egipt, Estonia, Georgia, Germania, India, Italia, Japonia, Regatul Arabiei Saudite, Lituania, Palestina, Polonia, Portugalia, Republica Coreea, Rusia, Africa de Sud, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie şi SUA.

Echipa care a fost “sufletul” acestui volum este alcătuită din doamnele Adriana Ivama Brummell (Marea Britanie), Gladys Abankwa-Meier-Klodt (Germania), Ilse Baekelandt (Belgia), Kathyayini Chandra (India), Mari Kano Klemm (SUA), Maris Frosch (Estonia), Marsela Tepelena (Albania) şi Merica Vidis (Croaţia).

Lansarea volumului a avut loc la reşedinţa Ambasadorului Republicii Federale Germania la Bucureşti, de unde vă oferim următoarele imagini, semnate de fotograful Casei Regale, Daniel Angelescu.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg