Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat Regatul Hașemit și au participat la nuntă

3 iunie, 2023

Reprezentanții caselor regale din întreaga lume au participat la marea nuntă din Regatul Hașemit al Iordaniei ce a avut loc la 1 iunie 2023.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023   Casa Regala (2) jpg

România a fost reprezentată de Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei, și Principele Radu. Aceștia au participat la nunta iordaniană și s-au bucurat de obiectivele importante ale minunatei țări.

În prima zi a vizitei pe continentul asiatic a Custodelui Coroanei din România și a Principelui Consort în Regatul Hașemit al Iordaniei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat, înainte de nuntă, Locul Botezului Domnului Nostru Iisus Hristos, la Betania, dincolo de Iordan.

Joi seara, la Palatul Al Husseiniya, Custodele Coroanei din România și Principele Consort au luat parte la dineul oferit de Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei de Regina Rania cu ocazia nunții Principelui Moștenitor Hussein și a Principesei Rajwa Al Hussein. Au luat parte suverani și moștenitori ai Familiilor Regale din Belgia, Danemarca, Olanda, Spania, Japonia, Brunei, Suedia, Regatul Unit, Iran, Norvegia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Brunei, Grecia, Luxemburg, Malayezia, Liechtenstein, Bhutan, Bahrain, Bulgaria și Oman. A fost prezentă prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, precum și președintele Republicii Irak.

Margareta și Principele Radu jpg

Periplul Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în superbul regat din Asia s-a încheiat vineri, 2 iunie. La finalul vizitei în Iordania, Majestatea Sa 🇷🇴 și Principele Consort au luat parte, alături de Familiile Regale din Olanda, Malayezia, Bahrain, Bulgaria, Spania, Iran, Grecia, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Belgia, la dineul oferit de Majestățile Lor Regele Abdullah al II-lea 🇯🇴 și Regina Rania, la reședința regală din Amman, în onoarea tinerilor căsătoriți, Principele Moștenitor Al Hussein și Principesa Rajwa Al Hussein.

Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg

Pe 1 iunie, Curtea Regală hașemită a fremătat. Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu Rajwa Al-Saif, arhitecta din Arabia Saudită. Toți ochii au fost ațintiți asupra familiei regale iordaniene.

Începutul verii a strâns în Iordania reprezentanții celor mai importante familii regale ale lumii, soții și cupluri de președinți, iar Amman a devenit, pentru câteva zile, polul regalității.

Nunta a avut loc la ora 16.00 în grădinile Palatului Zahran, în capitala Amman - locul unde a avut loc și nunta Regelui Abdullah al II-lea cu Regina Rania în 1993. Ulterior, nuntașii au înaintat pe străzi până la modernul Palat Al Husseiniya, unde tinerii căsătoriți și-au primit invitații (se estimează că ar fi vorba despre 1.700 de persoane!) la un banchet pentru care au fost pregătite diverse momente artistice, care să aducă un omagiu carierei militare a prințului moștenitor Hussein și moștenirii saudite a miresei.

Foto: Familia Regală a României



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg
Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg