Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat Regatul Hașemit și au participat la nuntă

3 iunie, 2023

Reprezentanții caselor regale din întreaga lume au participat la marea nuntă din Regatul Hașemit al Iordaniei ce a avut loc la 1 iunie 2023.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023   Casa Regala (2) jpg

România a fost reprezentată de Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei, și Principele Radu. Aceștia au participat la nunta iordaniană și s-au bucurat de obiectivele importante ale minunatei țări.

În prima zi a vizitei pe continentul asiatic a Custodelui Coroanei din România și a Principelui Consort în Regatul Hașemit al Iordaniei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat, înainte de nuntă, Locul Botezului Domnului Nostru Iisus Hristos, la Betania, dincolo de Iordan.

Joi seara, la Palatul Al Husseiniya, Custodele Coroanei din România și Principele Consort au luat parte la dineul oferit de Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei de Regina Rania cu ocazia nunții Principelui Moștenitor Hussein și a Principesei Rajwa Al Hussein. Au luat parte suverani și moștenitori ai Familiilor Regale din Belgia, Danemarca, Olanda, Spania, Japonia, Brunei, Suedia, Regatul Unit, Iran, Norvegia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Brunei, Grecia, Luxemburg, Malayezia, Liechtenstein, Bhutan, Bahrain, Bulgaria și Oman. A fost prezentă prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, precum și președintele Republicii Irak.

Margareta și Principele Radu jpg

Periplul Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în superbul regat din Asia s-a încheiat vineri, 2 iunie. La finalul vizitei în Iordania, Majestatea Sa 🇷🇴 și Principele Consort au luat parte, alături de Familiile Regale din Olanda, Malayezia, Bahrain, Bulgaria, Spania, Iran, Grecia, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Belgia, la dineul oferit de Majestățile Lor Regele Abdullah al II-lea 🇯🇴 și Regina Rania, la reședința regală din Amman, în onoarea tinerilor căsătoriți, Principele Moștenitor Al Hussein și Principesa Rajwa Al Hussein.

Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg

Pe 1 iunie, Curtea Regală hașemită a fremătat. Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu Rajwa Al-Saif, arhitecta din Arabia Saudită. Toți ochii au fost ațintiți asupra familiei regale iordaniene.

Începutul verii a strâns în Iordania reprezentanții celor mai importante familii regale ale lumii, soții și cupluri de președinți, iar Amman a devenit, pentru câteva zile, polul regalității.

Nunta a avut loc la ora 16.00 în grădinile Palatului Zahran, în capitala Amman - locul unde a avut loc și nunta Regelui Abdullah al II-lea cu Regina Rania în 1993. Ulterior, nuntașii au înaintat pe străzi până la modernul Palat Al Husseiniya, unde tinerii căsătoriți și-au primit invitații (se estimează că ar fi vorba despre 1.700 de persoane!) la un banchet pentru care au fost pregătite diverse momente artistice, care să aducă un omagiu carierei militare a prințului moștenitor Hussein și moștenirii saudite a miresei.

Foto: Familia Regală a RomânieiRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg