Mama Doria Ragland, singura rudă pe care Meghan Markle o acceptă în viața ei, transformare totală de look

22 mai, 2023

În ultima vreme, Doria Ragland, mama în vârstă de 66 de ani a lui Meghan Markle, este o umbră pentru Ducii de Sussex.

Meghan și Doria Markle, Getty jpg

În sensul că Prințul Harry și Meghan Markle apar mai mereu însoțiți de mama-soacră în ieșirile lor prin Los Angeles sau, cel mai recent, și-n New York, iar mama ducesei este o prezență continuă în viața celor doi. Doria nu doar că îi ajută pe Ducii de Sussex cu creșterea celor doi copii ai lor în vila lor din Montecito, dar se pare că locuiește și împreună cu familia lui Harry, în casa de oaspeți de pe vastul domeniu.

Când Harry și cu Meghan au participat, săptămâna trecută, la gala de decernare a premiilor Foundation Women of Vision Awards, la New York, acolo unde ducesa a fost premiată pentru activitatea ei în sprijinul feminismului, ducii au fost însoțiți și de Doria, mama lui Meghan apărând chiar și-n pozele de la panou, alături de cuplul regal.

Îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă, până la genunchi, și purtând o pereche de pantofi din piele de căprioară neagră din garderoba Ducesei de Sussex, în valoare de circa 700 de dolari, mama celei din urmă a abordat o imagine mult mai sofisticată decât până acum, când fosta instructoare de yoga apărea în ținute mai cuminți sau mai casual.

Fanii regali au fost fascinați de stilul îndrăzneț și totodată elegant al Doriei Ragland și au apelat la rețelele de socializare pentru a o lăuda pe femeia în vârstă de 66 de ani.

"Putem să ne oprim un pic pentru a aprecia cât de tânără și frumoasă este Doria? Are 66 de ani!", scrie un internaut, în timp ce altul completează: "Doria arată fantastic. Îmi place totul legat de aspectul ei în seara asta! Ea și Meghan ar putea fi surori!".

"Doria Ragland radiază. Îmi place cum și-a stilat și dreadlock-urile", subliniază alt comentator pe social media despre femeia care, în ultimul timp, este nelipsită din viața ducilor. Și singura rudă acceptată lângă ei...

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg