Mama Doria Ragland, singura rudă pe care Meghan Markle o acceptă în viața ei, transformare totală de look

22 mai, 2023

În ultima vreme, Doria Ragland, mama în vârstă de 66 de ani a lui Meghan Markle, este o umbră pentru Ducii de Sussex.

Meghan și Doria Markle, Getty jpg

În sensul că Prințul Harry și Meghan Markle apar mai mereu însoțiți de mama-soacră în ieșirile lor prin Los Angeles sau, cel mai recent, și-n New York, iar mama ducesei este o prezență continuă în viața celor doi. Doria nu doar că îi ajută pe Ducii de Sussex cu creșterea celor doi copii ai lor în vila lor din Montecito, dar se pare că locuiește și împreună cu familia lui Harry, în casa de oaspeți de pe vastul domeniu.

Când Harry și cu Meghan au participat, săptămâna trecută, la gala de decernare a premiilor Foundation Women of Vision Awards, la New York, acolo unde ducesa a fost premiată pentru activitatea ei în sprijinul feminismului, ducii au fost însoțiți și de Doria, mama lui Meghan apărând chiar și-n pozele de la panou, alături de cuplul regal.

Îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă, până la genunchi, și purtând o pereche de pantofi din piele de căprioară neagră din garderoba Ducesei de Sussex, în valoare de circa 700 de dolari, mama celei din urmă a abordat o imagine mult mai sofisticată decât până acum, când fosta instructoare de yoga apărea în ținute mai cuminți sau mai casual.

Fanii regali au fost fascinați de stilul îndrăzneț și totodată elegant al Doriei Ragland și au apelat la rețelele de socializare pentru a o lăuda pe femeia în vârstă de 66 de ani.

"Putem să ne oprim un pic pentru a aprecia cât de tânără și frumoasă este Doria? Are 66 de ani!", scrie un internaut, în timp ce altul completează: "Doria arată fantastic. Îmi place totul legat de aspectul ei în seara asta! Ea și Meghan ar putea fi surori!".

"Doria Ragland radiază. Îmi place cum și-a stilat și dreadlock-urile", subliniază alt comentator pe social media despre femeia care, în ultimul timp, este nelipsită din viața ducilor. Și singura rudă acceptată lângă ei...

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg