Mama lui Meghan Markle face dezvăluiri: "Vorbeam la telefon și mi-a spus: Mami, mă văd cu Prințul Harry!"

12 decembrie, 2022

Încă nu s-au stins ecourile primei părții a documentarului lui Meghan și-al lui Harry, difuzat pe Netflix. Iar joi, 15 decembrie, urmează următoarele trei episoade din această serie, unele mult mai bogate în dezvăluiri.

Una peste alta, dincolo de toate aceste atacuri trimise de Meghan Markle și Prințul Harry, cea care iese în evidență în mod pozitiv în acest documentar este mama ducesei, Doria Ragland.

doria ragland jpeg

Doria Ragland, în vârstă de 66 de ani, a dus până acum o viață liniștită și privată în California natală. Ea a fost auzită vorbind doar o dată, pentru o secvență scurtă, în timpul podcastului fiicei sale de pe Spotify. De data aceasta, mama ducesei a avut o intervenție importantă în cadrul documentarului „Harry & Meghan” de pe Netflix, oferind mai multe interviuri în care vorbește despre experiențele fiicei sale de când s-a căsătorit cu Prințul Harry.

O prezență calmă și caldă, Doria susține într-una dintre intervențiile sale că „ultimii cinci ani au fost o provocare”. „Dar sunt gata să îmi fac vocea auzită, asta este sigur”.

Întrebată dacă își amintește când Meghan i-a spus că se întâlnește cu Harry, Doria a răspuns: „Da. Vorbeam cu ea la telefon și mi-a spus: Mami, mă întâlnesc cu Prințul Harry! Am șoptit: O, Doamne! Ea a continuat: Și nu poți spune nimănui”.

Doria a continuat să detalieze impresiile ei inițiale despre Harry, în momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată. „Îmi amintesc și când l-am întâlnit prima dată. Un bărbat chipeș, de 1,86 m, cu părul roșu și cu maniere impecabile. Era pur și simplu drăguț și păreau foarte fericiți împreună. Părea de-atunci alesul ei”.

Apoi, Doria a dezvăluit cum a fost „pândită” de paparazzi când s-a aflat că Meghan și Harry formează un cuplu, ceea ce a făcut-o să simtă frica.

„M-am simțit în nesiguranță. Nu puteam să merg să-mi plimb câinii, nu puteam să merg la serviciu. Întotdeauna era cineva acolo care mă aștepta, care mă urmărea la serviciu. Eram urmărită mereu de paparazzi.”

Foto: Profimedia, Netflix, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}