Mâncarea preferată a lui Kate Middleton de la un restaurant de familie! La desert cere budinca de curmale

18 octombrie, 2024

Kate Middleton a savurat câteva preparate delicioase din meniu atunci când a vizitat Old Boot Inn, un restaurant de familie care este situat în apropiere de casa părinților ei din Bucklebury, Berkshire.

Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg

Kate Middleton este pricepută în bucătărie, ea e cea care le pregătește celor dragi mese delicioase. Dar, ocazional, îi place să ia masa într-un restaurant de familie.

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor au mâncat în oraș în mai multe ocazii, dar întotdeauna au reușit să aibă apariții discrete în localurile preferate. Se spune că unul dintre restaurantele favorite ale lui Kate Middleton este Old Boot Inn, situat în Stanford Dingley, un sat din Berkshire, aproape de Bucklebury, orașul ei natal, unde părinții ei încă locuiesc. 

Și, potrivit unuia dintre foștii bucătari ai pub-ului, Kate Middleton s-a răsfățat cu unele produse din meniu care par foarte delicioase. Vorbind pentru People în perioada nunții regale, Rody Warot a spus: „Kate este întotdeauna discretă și a complimentat întotdeauna mâncărurile cu mare amabilitate.

Preferatele ei feluri de mâncare sunt pateul pe brioche prăjit sau smochinele prăjite pe șuncă parma cu chutney picant de mere, urmate de paste cu creveți și ciuperci sălbatice”, a adăugat el. „Iar pentru desert, preferata ei este budinca de curmale. Este umedă și lipicioasă”. 

Când vine vorba de mâncare gătită în casă, Kate Middleton adoră să gătească mâncare italiană cu copiii ei. În timpul unei vizite la școala primară Lavender, ea a dezvăluit că adesea pregătește macaroane cu brânză.

„Ne-a spus cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc ei pentru ea. Zilele trecute au făcut paste cu brânză. Unul amestecă făina, unul pune laptele și untul. Și fac salate și alte chestii”, a povestit unul dintre profesorii prezenți la vizita lui Kate la școală.

De asemenea, Kate Middleton adoră să facă pizza de casă cu ajutorul copiilor. De-a lungul anilor, Kate a vorbit și despre pasiunea ei pentru curry, dezvăluind chiar că este mâncarea ei preferată.

Într-o excursie la Birmingham, ea a spus că „iubește curry-ul și condimentele”, în timp ce soțul ei, prințul William, a recunoscut că preferă opțiuni mai blânde. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg