Mare petrecere astăzi în familia lui Kate Middleton. Ce sărbătorește Prințesa de Wales

15 octombrie, 2024

Viitoarea regină a Marii Britanii are o legătură foarte strânsă cu familia sa de origine. Cu părinții Carole și Michael Middleton, cu sora Pippa și cu fratele James.

Kate Middleton, Profimedia (4) jpg

Ei au reprezentat cercul de încredere al Prințesei de Wales pe parcursul ultimelor luni, poate cele mai grele din viața sa. După cum bine știm, Kate Middleton a fost operată în ianuarie, după care a făcut tratament împotriva cancerului și s-a retras complet de la îndatoririle regale.

James Middleton si Pippa Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743426 jpg

Acum, zece luni după drama ce a început în 2024, familia se reunește pentru petrecere. Era și cazul să aibă parte de bucurii. Iar evenimentul este unul pe măsură!

Prințesa de Wales sărbătorește marți a șasea aniversare a nepotului ei Arthur Matthews, o ocazie specială care va aduce cu siguranță familia Middleton împreună. Micuțul este băiețelul surorii sale Pippa, de care Kate este foarte apropiată.

Aniversarea de familie vine la scurt timp după ce Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a terminat chimioterapia. Prințesa de Wales și-a reluat timid activitatea.

Arthur, fiul lui Pippa și James Matthews, a împlinit șase ani.

Pippa și soțul ei
Pippa și soțul ei

Prințesa împărtășește o legătură strânsă cu frații ei mai mici, Pippa Matthews, în vârstă de 41 de ani, și James Middleton, în vârstă de 37 de ani, și este o mătușă adorabilă pentru copiii fraților ei.

Oricum copiii o adoră pe Kate.

La rândul lor, micuții verișori sunt foarte apropiați între ei, iar cel mai răsfățat este micul Inigo, care și el va strânge familia laolaltă tot în octombrie, când va împlini un an.

Pippa și soțul ei James Matthews, om de afaceri, sunt părinții lui Arthur, Grace, trei ani și Rose, în vârstă de doi ani, și locuiesc pe o proprietate întinsă din zona rurală din Berkshire.

Familia întreagă Middleton locuiește în Berkshire, la vest de Londra. Pippa cu soțul Matthew locuiesc aproape de Carole și Michael Middleton, iar puțin mai departe stau fratele ei mai mic, James Middleton și soția sa, Alizee Thevenet.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Principele Radu in uniforma militara in Polonia oct 2024   Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
Kate Middleton Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Royal Ascot Foto Profimedia (4) jpg