"Marea greșeală" pe care a făcut-o Kate Middleton cât timp a fost internată în spital, după operație

30 ianuarie, 2024

Kate Middleton, care a fost ieri externată din spital după operația abdominală, ar fi comis o mare greșeală în timpul spitalizării sale, susține un expert regal.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, Foto Getty (1) jpg

Șederea în spital a prințesei Kate Middleton s-a soldat cu o "oportunitate ratată", susține un expert regal. Prințesa de Wales a fost internată la Clinica din Londra pe 16 ianuarie, iar Palatul Kensington a emis o declarație despre șederea ei a doua zi.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei "intervenții chirurgicale abdominale planificate" și se aștepta să rămână în spital până la două săptămâni. Potrivit unui comunicat al Palatului Kensington din 29 ianuarie, Prințesa de Wales a fost externată și "s-a întors acasă, în Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație".

În acest context, pentru news.com.au, comentatoarea regală Daniela Elser punctează o greșeală făcută de Kate Middleton în timpul șederii sale în spital, una care o diferențiază de Regele Charles.

La puțin peste o oră după ce Palatul Kensington a dezvăluit că prințesa Kate Middleton a fost internată în spital, Palatul Buckingham a făcut publică o declarație potrivit căreia Regele Charles va fi internat în spital pentru a fi tratat pentru o operație de prostată mărită, intervenție care deja a avut loc.

Regele a fost internat la The London Clinic, același spital în care a fost internată și prințesa Kate, pe 26 ianuarie. Discutând despre șederea lui Kate Middleton în spital, doamna Elser a dezvăluit: "Kate chiar a făcut o adevărată gafă în ceea ce privește gestionarea șederii sale în spital".

Ea a adăugat că ar putea exista "nenumărate motive" pentru care Prințesa Kate Middleton a fost operată, dar că ar fi putut folosi acest lucru ca o oportunitate de a sensibiliza opinia publică cu privire la ceea ce nu este în regulă și de a "face lumea doar un pic mai bună pentru cetățeni", notează The Express

Palatul a dezvăluit detalii minime în declarație, adăugând că va împărtăși mai multe doar dacă va exista ceva nou și semnificativ de actualizat. Dna Elser a continuat: "Nimeni care nu e în apropiera familiei Middleton nu știe exact ce o tulbură pe mama celor trei copii și nu pot să nu mă gândesc că prințesa a irosit o oportunitate enormă aici.

Kate ar fi putut, eventual, să facă o diferență uriașă în această lună și a ales să nu o facă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg