Marea revenire a lui Meghan Markle în Anglia? Când ar plănui să meargă în UK cu Prințul Harry și copiii

9 septembrie, 2024

Meghan Markle s-ar putea întoarce în Marea Britanie împreună cu Prințul Harry și cei doi copii ai lor în cursul acestui an.

Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg

Meghan Markle ar putea petrece Crăciunul cu Prințul Harry și copiii lor în Marea Britanie în acest an. Ducele și Ducesa de Sussex ar fi primit o invitație de a petrece sărbătorile de iarnă cu Charles Spencer la Althorp, scrie Daily Express. 

Dacă cuplul va accepta invitația, va fi prima dată când Meghan Markle va pune piciorul în Marea Britanie de la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta în 2022. Sursa publicației britanice adaugă că Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit încă o invitație de a se alătura familiei regale britanice la întâlnirea anuală de la Sandringham și nu se crede că aceștia ar accepta chiar dacă li s-ar oferi una.

Potrivit Express, sursa a declarat: „Charles Spencer i-a invitat pe Harry, Meghan și copiii la Althorp de Crăciun. Este mult prea devreme pentru a spune dacă vor accepta, dar oferta e valabilă.

Nu a existat încă o invitație la Sandringham, dar asta nu înseamnă că nu va exista una în viitor”. 

Prințul Harry și Meghan Markleau fost absenți în mod notabil de la reuniunea de Crăciun a familiei regale britanice de la Sandringham din 2018. Cuplul a fost, de asemenea, exclus de la „summitul de vară” al firmei la Balmoral săptămâna trecută. S-a vehiculat că Prințul Harry a vizitat Althorp House, casa familiei Spencer și locul unde e înmormântată mama sa, în timpul călătoriei sale în Marea Britanie săptămâna trecută. Ducele, care va sărbători pe 15 septembrie împlinirea vârstei de 40 de ani, a participat la slujba de comemorare a Lordului Robert Fellowes în Norfolk, pe 28 august.

Prințul Harry a avut o apariție surpriză la slujba din Snettisham, Norfolk, și se pare că a rămas la moșia Althorp din Northamptonshire. La înmormântare a participat și fratele său, Prințul William, însă martorii oculari au afirmat că frații înstrăinați au păstrat distanța și au stat separat. Slujba a avut loc cu doar două zile înainte de cea de-a 27-a aniversare a morții Dianei. Locul ei de veci se află pe o insulă din Lacul Oval de la Althorp.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg