Margareta a României, ca o adevărată regină în albastru regal, la dineul pentru soacra Reginei Rania

25 octombrie, 2024

Clasă! Asta a arătat Margareta a României aseară, atunci când Custodele Coroanei și Principele Radu au găzduit o ceremonie și un dineu oficial cu ocazia vizitei în țara noastră a Prințesei Muna, soacra Reginei Rania a Iordaniei. 

Margareta a României Facebook jpg

La evenimentul organizat la Palatul Elisabeta au luat parte și surorile Margaretei, Principesa Sofia și Principesa Maria.

Atât Margareta, cât și Muna au abordat ținute de gală, în nuanțe diferite de albastru, și pantofi argintii. Cudtodele Coroanei a atras toate privirile cu rochia ei de un albastru electric, cu mâneci trei sferturi, care i-a venit de minune pe silueta ei încă suplă. Cât despre surorile Margaretei, și acestea au abordat ținute foarte elegante, Principesa Sofia alegând o rochie midi de un bleu plăcut, în timp ce Principesa Maria a purtat o rochie alb cu negru, cu detalii din dantelă la nivelul taliei.

În Sala Regilor, Margareta a României a conferit Ordinul de Familie Custodele Coroanei Române Prințesei Muna al-Hussein, mama actualului Rege al Iordaniei, Abdullah al II-lea. Prințesa în vârstă de 83 de ani este o britanică pe numele ei adevărat Toni Avril Gardiner.

Aceasta s-a căsătorit cu Regele Hussein al Iordaniei pe 21 mai 1961, ocazie cu care britanica Toni și-a schimbat numele în Prințesa Muna Al Hussein.

Regele Hussein si Muna GettyImages 3062462 jpg

Imediat au venit și cei patru copii dăruiți de britanică regelui iordanian: actualul Rege Abdullah al II-lea, Prințul Faisal bin Hussein și prințesele gemene Aisha și Zeina bin Hussein.

Deși au avut o căsnicie trainică, timp de 10 ani, cuplul regal a divorțat în decembrie 1971, Prințesa Muna păstrând custodia celor patru copii. Mai târziu, aceasta s-a mutat într-un palat din orașul Hummar, care i-a fost dăruit de Regele Hussein și-n care aceasta a locuit în ultimii 50 de ani.

Casa regală română a fost dintotdeauna apropiată de cea hașemită, iar Margareta și soțul ei, Radu, au ales capitala Amman ca loc pentru luna lor de miere, după nunta regală.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (2) jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg