Margareta a României, eleganță regală în verde smarald la serata de la Palatul Regal

30 noiembrie, 2023

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au găzduit în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal o seară dedicată Curajului Civic.

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg

Proaspăt reveniți din vizita lor cu caracter privat în Marea Britanie, în cadrul căreia au avut din nou ocazia să se întâlnească la Palatul Buckingham și cu Regele Charles al III-lea, văr al Majestății Sale Margareta, fiica Regelui Mihai I și soțul său au fost gazdele unei noi serate elegante la Palatul Regal. La evenimentul consacrat Curajului Civic și desfășurat în Sufrageria de Stat, cuplul regal a fost secondat de Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Seara a fost dedicată acelor persoane care și-au demonstrat curajul civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică. Evenimentul a adus, în același timp, recunoașterea unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care inspiră respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității.

Pentru această serată, Custodele Coroanei a optat pentru o elegantă robe-manteau - acea piesă vestimentară nelipsită din garderoba femeilor din Familiile Regale și atât de purtată mai ales de doamnele din Casa Regală britanică. Realizată din material satinat într-o splendidă nuanță de verde smarald, rochia avea mâneci trei sferturi și decolteu, accesorizată cu broșa preferată în formă de margaretă, bijuterii aurii, geantă plic aurie și pantofi escarpin în aceeași nuanță.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au oferit recunoașterea onorifică celor caree s-au remarcat fie prin curaj în situații de risc, fie prin sprijinul umanitar acordat celor aflați în dificultate în această perioadă grea de conflict internațional. Au fost onorați, de asemenea, reprezentanți ai unor organizații salvatoare de vieți omenești.

La eveniment au participat personalități precum Camelia Șucu, scriitorul Andrei Pleșu, ambasadoarea Simona Miculescu, Tudor Giurgiu,  Bianca Brad și jurnaliștii Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cristian Leonte și Cosmin Savu (echipa „România, te iubesc”, Pro TV), Bianca Iacob (Antena 1) și Adelin Petrișor (TVR).

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg