Margareta a României, foarte șic într-un costum cu pantaloni, la întâlnirea cu Ducele Henri de Luxemburg

22 mai, 2024

În urmă cu o zi, Margareta a României și soțul său, Principele Radu, au plecat într-o vizită în Luxemburg, care se va întinde pe trei zile și are ca scop punctarea rolului României în Uniunea Europeană și NATO.

Margareta a României Facebook jpg

În prima zi a prezenței sale în ducat, Majestatea Sa Margareta a fost oaspetele Institutului Pierre Werner din Luxemburg.

La vizită a participat și Principele Radu, iar Custodele Coroanei a fost invitata principală a conferinței intitulate “Securitatea la frontierele estice ale Uniunii Europene și NATO. O perspectivă românească”.

În audiență s-a aflat și Alteța Sa Regală Marele Duce Henri, șeful Statului luxemburghez, care a primit-o pe Margareta cu mare afecțiune, semn al legăturilor strânse între casele regale europene, cei doi fiind și veri de gradul al doilea.

Custodele Coroanei a ales pentru această ocazie o ținută extrem de populară printre doamnele de la palatele europene, și anume costumul office cu pantaloni. Margareta a abordat un costum într-o nuanță frumoasă de bleu, cu pantaloni ușor largi, care i-a venit ca turnat.

Șefa Casei regale românești și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi într-o nuanță complementară de albastru și un plic alb, în ton cu bluza purtată pe sub sacou, afișând o distincție specifică aristocrației moderne. Nu doar ea, ci și alte figuri regale populare precum Regina Letizia a Spaniei sau Kate Middleton au abordat, sezonul trecut, costumul cu pantaloni, o alegere vestimentară foarte elegantă, dar și în tendințe pentru aparițiile publice.

Margareta a României Facebook2 jpg

Mai multe despre doamna regalității române, Margareta a României, poți citi în noul număr al revistei OK!, de azi pe piață, care are în centru povestea Custodelui Coroanei, o femeie puternică și hotărâtă să ducă mai departe moștenirea tatălui său, ultimul rege al românilor, Mihai I. 

OK367 01 Coperta 1 png

Un număr de colecție pe care l-am dedicat Zilei Regalității române, celebrată recent, pe 10 mai, și femeii care conduce Casa Regală din 2017, după moartea tatălui său, și o face cu o eleganță și tărie specifice instituției monarhiei.

Foto: Facebook/Familia Regală a României



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg