Margareta a României, surprinzătoare în roșu, la întâlnirea cu militarii de la Baza Mihail Kogălniceanu

20 mai, 2024

Custodele Coroanei române a dat încă o probă de eleganță regală la cea mai recentă apariție a sa alături de Principele Radu, vinerea trecută, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook jpg

Cu această ocazie, Margareta a României a abordat o ținută în tonuri tari, și anume o rochie cu fustă plisată, într-o nuanță de bleumarin, peste care a purtat o haină midi de un roșu intens și accesorii în același ton de albastru închis.

În vârstă de 75 de ani, Majestatea Sa este din ce în ce mai vizibilă prin acțiunile și prezența sa în diferite domenii ale societății, cum ar fi vizita recentă la sediul companiei Google România sau primirea la Palatul Elisabeta a unui grup de studenți americani ai Universității din Pittsburgh.

În prima parte a vizitei sale la baza de la Kogălniceanu, Margareta a României a luat parte la o prezentare a activității bazei militare, făcută de comandantul unității, urmată de prezentarea activității Diviziei 82 Aeropurtată din Statele Unite, făcută de Șeful de Stat Major al Diviziei, locotenent-colonelul Paul Rothlisberger, precum și de prezentarea activității Detașamentului britanic de Poliție Aeriana Întărită, făcută de Wing Commander Karl Bird (Regatul Unit).

În a doua parte a vizitei, Custodele Coroanei și Principele Radu au asistat la o prezentare a echipamentelor folosite în bază și la un exercițiu demonstrativ.

Familia Regală a făcut apoi cunoștință cu personalul militar al Bazei Aeriene de la Mihail Kogălniceanu. Majestatea Sa i-a felicitat pe militarii Forțelor Aeriene române, americane și britanice și a exprimat admirația Familiei Regale a României pentru efortul lor în sprijinul securității naționale și pentru securitatea flancului estic al NATO.

De câțiva ani încoace, baza găzduiește contingente de militari din diferite țări NATO, precum Franța, Spania și Belgia, iar, în viitorul apropiat, militari din alte țări NATO se vor alătura colegilor români.  

Foto: Facebook/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg