Mariaj regal de fațadă? Apariția lui Felipe alături de Letizia după ce s-a zis că trăiesc vieți separate

27 mai, 2024

După ce autorul Jaime Peñafiel a susținut că Regele Felipe și Regina Letizia nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună, cei doi regali au apărut la un eveniment de marcă.

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg

La sfârșitul săptămânii trecute, Principatul Asturia a găzduit o ceremonie militară  cu ocazia Zilei Forțelor Armate 2024, o festivitate care se celebrează din 1978.

La eveniment au luat parte și Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia și-au făcut apariția, care au urmărit cu interes festivitățile din tribuna regală. Amândoi au impresionat, monarhul Spaniei a purtat uniforma de căpitan general al Forțelor Aeriene, în schimb Regina Letizia a optat pentru un costum roșu, una dintre culorile sale preferate, cu un sacou lung, pantaloni supradimensionați și o cămașă de la brandul Mango. În ceea ce privește accesoriile, ea a purtat cercei lungi asortați și pantofi de sport Vivobarefoot Geo Court III, deoarece încă se recuperează după ce s-a accidentat la picior. 

Apariția lor vine după ce autorul Jaime Peñafiel a anunțat că urmează să publice carte, pe 28 mai, denumită „Los Silencios de Letizia”, care va conține noi informații-bombă despre infidelitățile Reginei Letizia.

În conținutul acesteia se pare că se regăsește o „criză maritală” a cuplului regal, Letizia ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale, din Majorca, pentru a se întâlni cu alt bărbat. Fanii regali așteaptă ca identitatea bărbatului cu care Letizia a zburat din Madrid spre New York, în 2012, să fie făcută publică în această carte.

Autorul de 91 de ani, care este foarte activ în domeniul său de activitate, susține că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună. „Nu cred că mai locuiesc nici măcar sub același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel în El Cierre Digital.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău”, a continuat jurnalistul să spună.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg