Mariajul lui William cu Kate, foarte diferit de ceea ce văd fanii în public: "Se ceartă groaznic"!

12 aprilie, 2023

De câte ori apar împreună în public, Kate și William afișează această unitate și armonie care te fac să crezi că cei doi fac o pereche de minune, și-n particular.

kate william profimedia 0764084002 jpg

Cu toate acestea, Tom Quinn, autorul cărții Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, spune că duo-ul princiar este cu mult diferit în spatele ușilor închise.

Scriitorul susține că mariajul lor nu este „perfect”, în comparație cu imaginea lor regală afișată în public, atât Prințul William, cât și Kate Middleton având personalități puternice, iar acest lucru duce la „certuri groaznice”.

„Cineva care a lucrat pentru Palatul Kensington mi-a spus că se ceartă des. Nu este o căsnicie perfectă. Au conflicte grozave. Nimeni nu ar trebui să fie îngrijorat de căsnicia lor, totuși, sunt doar dezacordurile de zi cu zi prin care trec cuplurile normale", a declarat Quinn pentru The Daily Express.

„Dacă unele cupluri se ceartă și se aruncă cu vaze grele unul în celălalt, William și Kate aruncă cu perne unul în celălalt. Cearta este întotdeauna ținută sub control, nu escaladează niciodată. Kate poate părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna așa. Iar marele stres pentru William și Kate este că sunt în mod constant înconjurați de ajutoare de la palat. Este ca un roman de Jane Austen”, a adăugat Quinn.

El crede că William și Kate formează o echipă grozavă pentru că au urmat perfect filosofia regretatei Regine Elisabeta a II-a de a „nu te plânge niciodată, nu explica niciodată”. „Ei știu exact ce se așteaptă de la ei ca viitor Rege și Regină a Angliei”.

„Prinții de Wales se plâng foarte rar și, atunci când o fac, o fac întotdeauna în termeni măsurați”, a mai menționat scriitorul citat. Tom Quinn crede, de asemenea, că Kate Middleton și William nu au dat apă la moară presei de scandal să scrie despre viața lor privată deoarece își păstrează părerile despre palat pentru ei înșiși.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg