Mariajul lui William cu Kate, foarte diferit de ceea ce văd fanii în public: "Se ceartă groaznic"!

12 aprilie, 2023

De câte ori apar împreună în public, Kate și William afișează această unitate și armonie care te fac să crezi că cei doi fac o pereche de minune, și-n particular.

kate william profimedia 0764084002 jpg

Cu toate acestea, Tom Quinn, autorul cărții Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, spune că duo-ul princiar este cu mult diferit în spatele ușilor închise.

Scriitorul susține că mariajul lor nu este „perfect”, în comparație cu imaginea lor regală afișată în public, atât Prințul William, cât și Kate Middleton având personalități puternice, iar acest lucru duce la „certuri groaznice”.

„Cineva care a lucrat pentru Palatul Kensington mi-a spus că se ceartă des. Nu este o căsnicie perfectă. Au conflicte grozave. Nimeni nu ar trebui să fie îngrijorat de căsnicia lor, totuși, sunt doar dezacordurile de zi cu zi prin care trec cuplurile normale", a declarat Quinn pentru The Daily Express.

„Dacă unele cupluri se ceartă și se aruncă cu vaze grele unul în celălalt, William și Kate aruncă cu perne unul în celălalt. Cearta este întotdeauna ținută sub control, nu escaladează niciodată. Kate poate părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna așa. Iar marele stres pentru William și Kate este că sunt în mod constant înconjurați de ajutoare de la palat. Este ca un roman de Jane Austen”, a adăugat Quinn.

El crede că William și Kate formează o echipă grozavă pentru că au urmat perfect filosofia regretatei Regine Elisabeta a II-a de a „nu te plânge niciodată, nu explica niciodată”. „Ei știu exact ce se așteaptă de la ei ca viitor Rege și Regină a Angliei”.

„Prinții de Wales se plâng foarte rar și, atunci când o fac, o fac întotdeauna în termeni măsurați”, a mai menționat scriitorul citat. Tom Quinn crede, de asemenea, că Kate Middleton și William nu au dat apă la moară presei de scandal să scrie despre viața lor privată deoarece își păstrează părerile despre palat pentru ei înșiși.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg