Mariajul tragic al fostului soț al Camillei. Cine este femeia cu care a înlocuit-o pe regina consoartă

23 martie, 2023

Despre începuturile relației Regelui Charles cu Regina consoartă Camilla s-au scris multe, dar subiectul continuă să fie unul de interes.

În perioada în care pe atunci Prințul Charles începea o relație extraconjugală cu Camilla, nu doar Prințesa Diana era cea înșelată, ci și soțul amantei și tatăl celor doi copii ai acesteia, ofițerul Andrew Parker Bowles.

Camilla Parker Bowles  Profimedia (2) jpg

Camilla Shand, pe numele ei de fată, și Andrew Parker Bowles s-au căsătorit în anul 1973 și au avut împreună doi copii, pe Tom și pe Laura. Camilla intra în această căsnicie după o relație intermitentă cu Charles, pe care avea să o reia mai târziu, iar soțul ei, Andrew, după o aventură pasională cu... sora lui Charles, Prințesa Anne. Curioase legături, nu-i așa?

Lăsând deoparte mult mediatizata relație a Camillei cu Charles, umblă vorba că nici Andrew Parker Bowles n-a fost chiar ușă de biserică, având numeroase relații extraconjugale de-a lungul căsătoriei sale cu Camilla, inclusiv cu câteva dintre prietenele acesteia. În cele din urmă, cei doi au divorțat în anul 1995, la trei ani diferență de separarea lui Charles de Diana.

Andrew Parker Bowles s-a căsătorit cu o femeie cu care se zvonea că avea o relație de mai multă vreme, pe numele ei Rosemary Alice Pitman, în 1996, la un an după divorțul său de Camilla. Anterior, femeia de profesie designer de grădini a fost căsătorită cu un locotenent-colonel cu care a avut trei fii. Interesant este că Andrew și a doua sa soție au rămas apropiați de Camilla, ba chiar au participat la nunta acesteia cu pe atunci Prințul Charles, care a avut loc pe 9 aprilie 2005.

Din păcate pentru Andrew, acest al doilea mariaj al său s-a terminat și mai tragic, căci Rosemary a murit din cauza complicațiilor cauzate de cancer, în 2010. Evident că Andrew a suferit mult după moartea soției sale, dar prima lui dragoste, Prințesa Anne, a fost acolo la înmormântarea acesteia, pentru a-l consola pe bărbatul cu care a rămas bună prietenă.

De fapt, de-a lungul vieții sale, Andrew a rămas apropiat de familia regală, dar după ce a murit cea de-a doua lui soție, acesta a preferat să ducă o viață cât mai discretă și departe de atenția publică. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg