Mariajul tragic al fostului soț al Camillei. Cine este femeia cu care a înlocuit-o pe regina consoartă

23 martie, 2023

Despre începuturile relației Regelui Charles cu Regina consoartă Camilla s-au scris multe, dar subiectul continuă să fie unul de interes.

În perioada în care pe atunci Prințul Charles începea o relație extraconjugală cu Camilla, nu doar Prințesa Diana era cea înșelată, ci și soțul amantei și tatăl celor doi copii ai acesteia, ofițerul Andrew Parker Bowles.

Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg

Camilla Shand, pe numele ei de fată, și Andrew Parker Bowles s-au căsătorit în anul 1973 și au avut împreună doi copii, pe Tom și pe Laura. Camilla intra în această căsnicie după o relație intermitentă cu Charles, pe care avea să o reia mai târziu, iar soțul ei, Andrew, după o aventură pasională cu... sora lui Charles, Prințesa Anne. Curioase legături, nu-i așa?

Lăsând deoparte mult mediatizata relație a Camillei cu Charles, umblă vorba că nici Andrew Parker Bowles n-a fost chiar ușă de biserică, având numeroase relații extraconjugale de-a lungul căsătoriei sale cu Camilla, inclusiv cu câteva dintre prietenele acesteia. În cele din urmă, cei doi au divorțat în anul 1995, la trei ani diferență de separarea lui Charles de Diana.

Andrew Parker Bowles s-a căsătorit cu o femeie cu care se zvonea că avea o relație de mai multă vreme, pe numele ei Rosemary Alice Pitman, în 1996, la un an după divorțul său de Camilla. Anterior, femeia de profesie designer de grădini a fost căsătorită cu un locotenent-colonel cu care a avut trei fii. Interesant este că Andrew și a doua sa soție au rămas apropiați de Camilla, ba chiar au participat la nunta acesteia cu pe atunci Prințul Charles, care a avut loc pe 9 aprilie 2005.

Din păcate pentru Andrew, acest al doilea mariaj al său s-a terminat și mai tragic, căci Rosemary a murit din cauza complicațiilor cauzate de cancer, în 2010. Evident că Andrew a suferit mult după moartea soției sale, dar prima lui dragoste, Prințesa Anne, a fost acolo la înmormântarea acesteia, pentru a-l consola pe bărbatul cu care a rămas bună prietenă.

De fapt, de-a lungul vieții sale, Andrew a rămas apropiat de familia regală, dar după ce a murit cea de-a doua lui soție, acesta a preferat să ducă o viață cât mai discretă și departe de atenția publică. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg