Marii absenți? De ce Kate și Prințul William au lipsit de la majoratul Prințului Christian al Danemarcei

19 octombrie, 2023

Se pare că toți membrii familiilor regale ale Europei au fost prezenți la petrecerea aniversară a Prințului Christian al Danemarcei, dar de ce au lipsit Kate Middleton și Prințul William?

Kate și William, Earthshot, Getty (2) jpg

Gala de aniversare a 18 ani a Prințului Christian al Danemarcei a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. A fost cea mai tare petrecere și totuși, unii membri importanți ai familiilor regale din Europa au lipsit cu desăvârșire: britanicii.

Dickie Arbiter crede că felul în care Regele Charles al III-lea conduce Marea Britanie, dar și programele lor încărcate ar putea fi de vină pentru absența monarhiei britanice de la alte evenimente regale europene majore, deci și de la majoratul Prințul Christian al Danemarcei, scrie Tatler

Într-adevăr, nu este prima dată când familia regală britanică nu se prezintă în fața omologilor lor europeni în ultima vreme. De asemenea, aceștia au fost absenți la Jubileul de Aur al regelui Gustav al Suediei, chiar în luna septembrie a acestui an.

Gala de aniversare a 18 ani a Prințului Christian a fost o somptuoasă manifestare a lumii regale europene. Familiile regale din Norvegia și Suedia au fost prezente, precum și membri ai dinastiilor regale olandeză și greacă.

Se știe că familia regală din Danemarca se înrudește cu cea din Marea Britanie. Mulțumită în mare parte faptului că cei nouă copii ai Reginei Victoria s-au căsătorit în nenumărate familii regale din Europa, Prințul Christian, în vârstă de 18 ani, este strănepot îndepărtat al Reginei Victoria și, prin urmare, un văr îndepărtat al Prințului William. Regina Margrethe a Danemarcei, monarhul în exercițiu al națiunii și bunica Prințului Christian, este foarte conștientă de această legătură familială și a fost verișoară de gradul al treilea a defunctei Regine Elisabeta a II-a, cu care s-a bucurat de o strânsă prietenie.

Cu toate acestea, membrii familiei britanice regale au avut propriile lor îndatoriri în weekendul trecut. Prințul și Prințesa de Wales au fost prezenți la două dintre meciurile din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby din Franța. Prințesa de Wales a apărut la meciul Angliei împotriva Fiji, în timp ce Prințul William l-a dus pe Prințul George la meciul Țării Galilor împotriva Argentinei.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg