Marii absenți din felicitarea de Crăciun lansată de Prințul Harry și Meghan Markle! Ce păcat că lipsesc

18 decembrie, 2023

Vineri, Prințul Harry și Meghan Markle au dat publicității felicitarea lor de Crăciun! Nici măcar nu au realizat o ședință foto nouă, au transmis o poză veche, realizată la un eveniment de anul acesta!

Meghan Markle, Printul Harry jpeg

Vineri, Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit felicitarea lor de sărbători 2023, este vorba despre o felicitare virtuală trimisă prin e-mail în numele organizației lor, Archewell. "Vă dorim sărbători fericite. Vă mulțumim pentru tot sprijinul în 2023!", se arată în felicitare. De asemenea, acesta conține un link către raportul anual al Fundației Archewell al cuplului, care prezintă un videoclip care evidențiază o parte din activitatea lor pe parcursul anului trecut. 

Meghan Markle și Prințul Harry au ales o fotografie de la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus 2023, care a avut loc în septembrie la Düsseldorf, în Germania. Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, au avut o apariție plină de farmec pentru această ocazie.

Harry a fost îmbrăcat într-un costum negru cu o cămașă neagră pe dedesubt, iar Meghan a purtat o rochie verde fără bretele cu detalii speciale. Cuplul a aclamat și a aplaudat când echipa SUA a intrat pe scenă, în timp ce se auzea hitul lui Bruce Springsteen "Born in the USA", scrie People

Felicitarea a fost lansată la doar câteva ore după ce vineri Prințul Harry a câștigat procesul intentat împotriva Mirror Group Newspapers pentru piraterie telefonică. 

Meghan și Harry se bucură de sărbători alături de copiii lor, prințul Archie, în vârstă de 4 ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani, care sunt marii absenți din felicitarea de Crăciun. În timpul unei apariții pe covorul roșu la evenimentul Variety's Power of Women de luna trecută din Los Angeles, Meghan Markle a fost întrebată de un reporter despre tradiția ei preferată de sărbători. "Aceasta este o întrebare grozavă", a răspuns ea, gândindu-se la copiii ei. "Micuții noștri sunt mici și ne bucurăm de fiecare moment". 

Lansarea unei felicitări de sărbători a devenit o tradiție pentru cuplu. Anul trecut, cuplul a ales pentru felicitarea de sezon o fotografie alb-negru cu ei participând la Gala Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award din New York. "Vă dorim un sezon de sărbători plin de bucurie", scria în felicitarea din 2022. "Din partea familiei noastre către a voastră și în numele echipelor noastre de la Fundația Archewell, Archewell Audio și Archewell Productions, vă dorim sănătate, pace și un an nou foarte fericit." 

Meghan Markle și Prințul Harry au folosit felicitarea de sărbători din 2021 pentru a arăta prima fotografie publică a fiicei lor Lilibet, care s-a născut în iunie 2021. Realizată de Alexi Lubomirski (fotograful nunții lor!) la casa cuplului din Santa Barbara, California, instantaneul îl arată pe Harry ținându-l pe Archie în timp ce Meghan o ridica pe Lili în aer.

În 2020, felicitarea lor a prezentat o ilustrație a unei fotografii făcute de mama lui Meghan, Doria Ragland, cu Archie și cei doi câini ai lor, Pula și Guy. (De atunci, au primit un al treilea cățeluș, Mia, în familia lor.) Cu un an înainte, Meghan și Harry au împărtășit prima lor felicitare de Crăciun ca familie de trei persoane cu Archie. La acea vreme, ei își petreceau sărbătorile pe Insula Vancouver din Canada.

În 2018, proaspăt căsătoriții de atunci au publicat prima lor felicitare de Crăciun ca și cuplu cu o fotografie inedită de la recepția de la nunta regală de la Frogmore House.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg