Marioneta lui Meghan Markle? Prințul Harry poate pierde definitiv șansa de a se împăca cu familia regală

6 august, 2024

Prințul Harry se confruntă cu o "presiune uriașă" cu privire la următoarea mișcare, care poate duce la distrugerea singurei lui șanse de reconciliere cu familia regală.

Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg

Prințul Harry are de luat o decizie dificilă, care i-ar putea distruge orice șansă de a se împăca cu familia regală, inclusiv tatăl său, Regele Charles, dar și fratele, Prințul William, și cumnata Kate Middleton.

Relațiile dintre Prințul Harry și familia regală britanică au fost distruse de când el și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că se retrag din funcția de membri seniori ai familiei regale britanice la începutul anului 2020. Ei au continuat cu atacurile și au acordat un interviu brutal lui Oprah Winfrey, apoi au făcut dezvăluiri de culise în serialul lor de pe Netflix, iar mai apoi în cartea „Spare”.

Acum se pare că editorul cărții Prințului Harry "pune imensă presiune pe el" pentru a scrie o continuare a memoriilor sale controversate din 2023. „Spare” se spune că a obținut profituri de 16 milioane de lire sterline, dar o sursă a publicației Heat Magazine a avertizat că dezvăluirea "mai multor detalii obscene despre familia regală" într-o nouă carte l-ar lăsa pe Prințul Harry fără nicio șansă de reconciliere cu familia sa.

Persoana din interior a declarat: „Trebuie să fie o situație dificilă pentru Harry, deoarece editorul pune o grămadă de presiune pe el pentru a oferi detalii mai picante despre familia regală. Familia lui nu a fost prea iertătoare, așa că, fără îndoială, Harry are sentimentul că nu mai are nimic de pierdut.

Dar dacă vrea să aibă vreo șansă la o împăcare, ar fi un prost să cedeze. Familia regală încă nu poate crede unele dintre lucrurile pe care Harry le-a spus în cartea sa și va rămâne în istorie ca una dintre cele mai mari trădări ale monarhiei din memoria modernă. Faptul că ar pune din nou sare pe rană pentru propriul său câștig personal l-ar depărta și mai tare încât nu ar mai avea cale de întoarcere, ar distruge orice șansă de reconciliere”. 

Sursa a mai spus că Prințul Harry se luptă să vină cu conținut proaspăt pentru următoarea sa carte, în ciuda faptului că a început o nouă viață cu Meghan Markle în SUA, adăugând: „Realitatea dură este că există foarte puține lucruri de inclus în acest moment în afară de experiența sa de a fi exclus de familia regală". Indiferent dacă Prințul Harry scrie sau nu o continuare a cărții sale, relația sa cu fratele său s-a rupt definitiv. Prințul William a decis să "taie complet legăturile" cu fratele său mai mic.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg