Marius Borg, fiul Prințesei Mette-Marit a Norvegiei, își prezintă iubita cu alură de model

2 august, 2024

Nepotul suveranului norvegian ar putea-o prezenta în societate pe Rebecca Helberg la marele eveniment al Familiei Regale, nunta Prințesei Martha Louise cu Durek Verret.

Marius Borg este fiul din prima căsătorie a lui Mette-Marit. FOTO: Instagram, Profimedia
Marius Borg este fiul din prima căsătorie a lui Mette-Marit. FOTO: Instagram, Profimedia

Fiul cel mare al norvegiencei Mette-Marit a confirmat relația sa cu Rebecca Helberg Arntsen. Marius Borg a făcut acest lucru postând o fotografie cu cei doi îmbrățișați pe plaja din Lisabona, pe care au ales-o pentru prima lor vacanță ca și cuplu. „Fericit" și „Fata mea" sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a făcut și care reflectă frumosul moment sentimental pe care îl trăiește.

Noua „noră" a Prințesei Mette-Marit, soția moștenitorului tronului nordic, a studiat afaceri și marketing, potrivit presei norvegiene. Drumurile lor s-ar fi putut intersecta la Michaels, unul dintre cele mai trendy restaurante din Oslo, deoarece îmbină mâncarea, băutura și muzica. Rebecca a lucrat la acest restaurant, care este frecventat și de Marius și prietenii săi.

La sfârșitul anului 2023 au început să apară zvonuri frecvente despre o idilă între fratele Prințesei Ingrid și această Rebecca Helberg Arntsen, care este pasionată de sportul în aer liber. Ea are o înclinație pentru sporturile nautice, cum ar fi kitesurfingul, și îi place să petreacă timp în destinații litorale. De fapt, ea a ales adesea ca loc de vacanță paradisuri spaniole precum Ibiza și Formentera, renumite printre iubitorii de surf și kitesurf. Totodată, în 2017, ea a participat la un concurs de culturism pentru o sală de sport la categoria Women's Bikini Fitness - Juniors Open și a reușit să se claseze pe locul al unsprezecelea. Deci nu e de mirare că are o alură de model.

Pentru Marius Borg, Rebecca Helberg Arntsen este deja a treia cucerire notabilă. Între 2018 și 2022, el a fost cu modelul Juliane Snekkestad, pe care a cunoscut-o în Statele Unite și care părea pe placul Familiei Regale norvegiene. Apoi, între 2022 și 2023, fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit a fost cu Nora Haukland, cunoscută pentru participarea sa la reality show-ul „Insula Iubirii”. Ea însăși a confirmat relația și și-a definit partenerul drept „un tip foarte vesel și romantic care mă face mereu să râd, un adevărat gentleman".

Fratele mai mare al prinților Ingrid și Sverre Magnus și-ar putea prezenta public noua parteneră la sfârșitul acestei luni, când Familia Regală norvegianăare o sărbătoare importantă: nunta Prințesei Martha Louise a Norvegiei cu Durek Verret. Cuplul a organizat trei zile de festivități care vor avea loc la Geiranger, un mic sit din patrimoniul mondial UNESCO din vestul țării, într-o zonă cu fiorduri spectaculoase.

Startul va fi dat pe 29 august, cu o petrecere la care invitații vor putea „să se întâlnească și să se salute". În ziua următoare, aceștia se vor bucura de o excursie cu barca de trei ore pe fiord și, în cele din urmă, de un cocktail și o cină la hotelul istoric Union din oraș. Pe 31 august, ziua principală, mirii promit o „nuntă de basm" în același loc, unde va avea loc o ceremonie oficiată de reverendul Margit Lovise Holte și Michael Beckwith, director spiritual de New Thought la Agape International Spiritual Center din Beverly Hills, California.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg