Mary a Danemarcei, pe urmele lui Kate Middleton! Cum a serbat-o Regina pe una dintre fiice

22 aprilie, 2024

Prințesa Isabella a Danemarcei a împlinit 17 ani. Este a doua născută a Regelui și a Reginei Danemarcei. Fratele său, moștenitorul danez, și-a serbat majoratul anul trecut, înainte de accederea la tron a părinților săi.

Regina Mary, GettyImages jpg

Regina Mary este o mamă foarte mândră. Nu de puține ori, presa a numit-o ”Kate Middleton scandinavă”. Ei bine, iată că regina își confirmă încă o dată renumele.

Căci a luat-o pe urmele lui Kate Middleton, așa se pare. Inclusiv Palatul regal a dezvăluit că fotografiile care marchează noua vârstă a Prințesei Isabella au fost realizate de nimeni alta, decât Regina Mary!

Întocmai cum făcea Prințesa de Wales, o împătimită a fotografiei, care și-a pozat copiii la fiecare aniversare, iată că și Mary s-a pus pe treabă!

Prințesa Isabella la 17 ani și câinele jpg

Și-a surprins a doua născută în două cadre interesante, care au fost publicate pe pagina de Instagram oficială a Palatului regal danez.

Prințesa Isabella la 17 ani jpg

Tânăra domnișoară, care mai are un an și devine majoră, nu s-a putut dezlipi de cățelul familiei, Coco.

Ea este îmbrăcată cu un tricou alb și un taior bej, în timp ce și-a lăsat părul lung și frumos desfăcut.

În descrierea imaginilor, Palatul a menționat: „Alteța Sa Regală Prințesa Isabella împlinește astăzi 17 ani. Pentru a-i marca ziua de naștere, Maiestatea Sa Regina a făcut noi poze prințesei alături de unul dintre câinii familiei regale, Coco. Prințesa își sărbătorește ziua de naștere cu familia și prietenii.”

Urările de la mulți ani ale fanilor regali nu s-au lăsat așteptate.

Isabella este fiica Regelui Frederik și al Reginei Mary. Ea a venit pe lume la Spitalul Rigshospitalet, pe 21 aprilie 2007, fiind prima fiică a prinților de atunci, dar și prima prințesă născută în familia regală daneză de la nașterea stră-mătușii ei, Regina Anne-Marie a Greciei, în 1946.

Verișoara primară a lui Frederik, Prințesa Alexia a Greciei și Danemarcei, și Regina Mathilde a Belgiei au fost numite nașe ale Prințesei Isabella la botezul acesteia. La fel ca fratele ei mai mare, moștenitorul Christian, Isabella a urmat cursurile Tranegårdskolen pentru prima etapă a educației sale, înainte de a merge la Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

În august anul trecut, s-a înscris la Øregård Gymnasium din Hellerup, călcând pe urmele tatălui Frederik și ale unchiului Ioachim.

În afară de fratele Christian, Isabella mai are doi frați, pe gemenii în vârstă de 13 ani prințul Vincent și prințesa Josephine.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg