Mary a Danemarcei s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Ucrainei! S-au îmbrățișat și pupat precum două prietene

18 aprilie, 2024

Regina Mary a Danemarcei a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Volodymyrivna Zelenska, la Palatul Frederik al VIII-lea de la Amalienborg.

Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg

Pe 15 aprilie, Prima Doamnă a Ucrainei a făcut o vizită în Danemarca, acolo s-a întâlnit cu Regina Mary. Lor li s-a alăturat soțul premierului Mette Frederiksen, Bo Tengberg. Ulterior, pe rețelele de socializare, Olena Zelenska a făcut dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Mary, spunând că "a fost onorată să o întâlnească pe Majestatea Sa Regina Danemarcei”. Prima Doamnă și-a și arătat recunoștința față de întreaga familie regală pentru că a atras atenția asupra Ucrainei, „amplificând vocea noastră".

De asemenea, Olena Zelenska a lăudat-o pe Regina Mary: „La fel ca întreaga ei familie, Regina Danemarcei este foarte implicată în activitatea publică, inclusiv prin patronarea a peste 30 de organizații, inclusiv de ajutor umanitar, sănătate, drepturile femeilor.

"Sunt recunoscătoare Familiei Regale pentru că Danemarca este unul dintre cei mai mari și mai de încredere parteneri ai noștri în toate demersurile". Olena Zelenska s-a întâlnit, de asemenea, cu prim-ministrul în timpul călătoriei sale în Danemarca și a lăudat sprijinul pe care Danemarca continuă să îl ofere Ucrainei.

Prima Doamnă s-a aflat în Danemarca pentru Forumul de investiții în Ucraina organizat de guvernul danez la Industriens Hus. Scopul principal al forumului este de a reuni companiile daneze care doresc să ajute la reconstrucția Ucrainei. 

S-au comportat precum două prietene

De remarcat la întâlnirea celor două sunt gesturile pe care le-au făcut! Regina Mary a Danemarcei nu a ezitat și a luat-o în brațe pe Olena Zelenska imediat de cum a văzut-o, ba chiar s-au și pupat. 

Au arătat că se înțeleg bine și că, prin prisma rolurilor pe care le au, pot face împreună bine țărilor lor și celor aflați în suferință. Referitor la ținutele purtate, niciuna nu a ales nuanțe tari, Regina Mary a optat pentru un costum crem, în timp ce Olena Zelenska a îmbrăcat o cămașă albă, cu pantaloni negri. 

Foto: Casa Regală Daneză, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg