Mary a Danemarcei s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Ucrainei! S-au îmbrățișat și pupat precum două prietene

18 aprilie, 2024

Regina Mary a Danemarcei a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Volodymyrivna Zelenska, la Palatul Frederik al VIII-lea de la Amalienborg.

Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg

Pe 15 aprilie, Prima Doamnă a Ucrainei a făcut o vizită în Danemarca, acolo s-a întâlnit cu Regina Mary. Lor li s-a alăturat soțul premierului Mette Frederiksen, Bo Tengberg. Ulterior, pe rețelele de socializare, Olena Zelenska a făcut dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Mary, spunând că "a fost onorată să o întâlnească pe Majestatea Sa Regina Danemarcei”. Prima Doamnă și-a și arătat recunoștința față de întreaga familie regală pentru că a atras atenția asupra Ucrainei, „amplificând vocea noastră".

De asemenea, Olena Zelenska a lăudat-o pe Regina Mary: „La fel ca întreaga ei familie, Regina Danemarcei este foarte implicată în activitatea publică, inclusiv prin patronarea a peste 30 de organizații, inclusiv de ajutor umanitar, sănătate, drepturile femeilor.

"Sunt recunoscătoare Familiei Regale pentru că Danemarca este unul dintre cei mai mari și mai de încredere parteneri ai noștri în toate demersurile". Olena Zelenska s-a întâlnit, de asemenea, cu prim-ministrul în timpul călătoriei sale în Danemarca și a lăudat sprijinul pe care Danemarca continuă să îl ofere Ucrainei.

Prima Doamnă s-a aflat în Danemarca pentru Forumul de investiții în Ucraina organizat de guvernul danez la Industriens Hus. Scopul principal al forumului este de a reuni companiile daneze care doresc să ajute la reconstrucția Ucrainei. 

S-au comportat precum două prietene

De remarcat la întâlnirea celor două sunt gesturile pe care le-au făcut! Regina Mary a Danemarcei nu a ezitat și a luat-o în brațe pe Olena Zelenska imediat de cum a văzut-o, ba chiar s-au și pupat. 

Au arătat că se înțeleg bine și că, prin prisma rolurilor pe care le au, pot face împreună bine țărilor lor și celor aflați în suferință. Referitor la ținutele purtate, niciuna nu a ales nuanțe tari, Regina Mary a optat pentru un costum crem, în timp ce Olena Zelenska a îmbrăcat o cămașă albă, cu pantaloni negri. 

Foto: Casa Regală Daneză, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg