Matchy-matchy! Kate Middleton și Prințul William și-au asortat ținutele la ieșirea oficială din Scoția

3 noiembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William au avut ieri prima apariție oficială împreună după o absență de două săptămâni, timp pe care l-au dedicat copiilor lor.

Kate Middleton și Prințul William (6) jpg

Kate Middleton și Prințul William s-au întors la muncă după o absență de două săptămâni, timp în care Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost în vacanță școlară.

Prințul și prințesa de Wales, ambii în vârstă de 41 de ani, au apărut joi în Scoția pentru a se întâlni cu organizații care sprijină comunitățile rurale din Moray. Vizita a marcat primul angajament comun al Prințului William și al prințesei Kate Middleton în trei săptămâni, deoarece ei și-au redus programul regal pentru a petrece mai mult timp cu George, 10 ani, Charlotte, 8 ani, și Louis, 5 ani, în timpul vacanței copiilor lor de la școala Lambrook.

Cuplul a impresionat cu apariția, căci s-a asortat în jachete verzi, ambele împodobite cu un ac de mac roșu. În fiecare noiembrie, accesoriile cu flori roșii devin o piesă din garderoba familiei regale. Macul este folosit din 1921 pentru a comemora militarii care au murit în războaie. Floarea roșie este asociată în primul rând cu Marea Britanie și cu țările din Commonwealth pentru Ziua de comemorare, la 11 noiembrie. 

Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la apariția din Scoția

Prințul William și Prințesa Kate Middleton au făcut această călătorie pentru a afla mai multe despre modul în care grupurile locale sprijină sănătatea mintală a tinerilor prin accesul la activități în aer liber și oportunități de învățare practică. Ei au început vizita la Outfit Moray din Burghead, o organizație caritabilă care lucrează pentru a dezvolta potențialul tinerilor prin învățare în aer liber și aventură la prețuri accesibile, încurajând abilitățile de viață și îmbunătățind sănătatea generală.

Outfit Moray se dedică ajutorării tinerilor vulnerabili sau dezavantajați cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, organizație care a lucrat cu peste 16.000 de tineri de la înființarea sa în 2003. Printre activitățile de consolidare a încrederii se numără ciclismul montan, sporturile cu vâsle, escalada, tirul cu arcul, iar grupul organizează, de asemenea, programe școlare precum antrenamentul pentru ciclism, întreținerea bicicletelor și primul ajutor. 

Cuplul, care este cunoscut sub numele de Ducele și Ducesa de Rothesay când se află în Scoția,  s-a întâlnit cu echipa Outfit Moray la școala primară Burghead, unde a aflat mai multe despre activitățile sportive în aer liber.

Kate Middleton și Prințul William s-au și urcat pe biciclete, purtând căști de protecție în timp ce făceau o plimbare. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg