Meg își etalează ținutele de brand pe bandă rulantă, în Germania. Ce gafă a făcut însă cu ținuta sa maro

15 septembrie, 2023

Pare că și-a propus să își arate cele mai frumoase piese vestimentare pe care le deține. Suplă și elegantă, Meghan Markle a optat pentru pantaloni maro de mătase, care costă 1400 de Euro, însă care i-au cam jucat feste.

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (3) jpg

Materialul este foarte pretențios, iar zilele agitate de la Invictus pare nu ar fi recomandat acest material. Din păcate, deși în haine scumpe, Ducesa de Sussex a făcut o gafă vestimentară imensă. Pantalonii s-au șifonat atât de tare, încât nici nu se mai așezau pe formele sale. Cu toate că întreg ansamblul era unul scump, cu accesorii la fel de costisitoare. Însă nu a existat atenția la detalii, iar Meghan Markle nu a avut încotro decât să se lase fotografiată șifonată.

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (5) jpg

În completarea pantalonilor maro, a ales o bluză L'agence de 450 de Euro, satinată, și ochelari de soare Miu Miu, de 200 de Euro. Ducesa de Sussex a încălțat tocuri sofisticate de la Manolo Blahnik, în valoare de 700 Euro. Pentru o doză de extra șic, sofisticata Meghan Markle a purtat brățara sa Love de la Cartier, în valoare de 5000 de Euro, dar și ceasul Cartier al Prințesei Diana, în valoare de 17.800 de lire sterline. A schimbat inelul roz Lorraine Schwartz de 62.000 de dolari, făcut cu „diamante dăruite din Orientul Mijlociu” cu un inel tenis spectaculos, de 2.800 de dolari din 1972 de la Shiffon and Co.

Având în vedere maratonul vestimantar în care este implicată de când a ajuns la Düsseldorf, tindem să credem informația apărută în presă potrivit căreia Meghan Markle se coafează și se machiază singură.

În schimb, simpaticul Harry a fost ravisant la evenimentul de joi, el s-a afișat casual chic cu un costum de brand, made-to-measure, purtat informal fără cravată la gât, cu nasturii de sus descheiați. Ducii de Sussex alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete.

Prințul Harry, Ducele de Sussex și Meghan, Ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Comandamentul Forțelor Comune NATO și cu familiile lor din Italia și Țările de Jos în ziua a cincea a Jocurilor Invictus la Düsseldorf 2023, pe 14 septembrie în Germania.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg