Se va răzbuna Prințul? Nu e vorba că Harry n-a ajuns să-și ia adio de la Regină, ci că nu a fost anunțat

23 septembrie, 2022
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE

Din 8 septembrie 2022, ziua în care Regina Elisabeta a II-a s-a stins, am văzut un Harry îngândurat și resemnat.

Agonia Prințului Harry. Își dorea enorm să-și ia adio de la bunica lui, dar a aflat tragedia după ce aceasta deja murise.

Singura clipă în care a uitat că era filmat a fost când a urcat cu Meghan în mașină, de la înmormântare și un oftat prelung însoțit de un pufăit din maxilar au fost vizibile.

meghan markle si printul harry

Această perioadă de doliu coincide cu una în care parcă Harry nu știe cum ar trebui să reacționeze. Adevărul este că și-a iubit enorm bunica, iar marea sa suferință a fost că a trebuit să se împartă între fuga de Casa Regală și iubirea pentru Regină.

Și Elisabeta avea sentimente puternice față de mezinul lui Charles, știind foarte bine că el nu este la fel de puternic ca William. Și-a pierdut mama la o vârstă mult mai fragedă, iar apăsările responsabilităților au cântărit mult. Așa cum însuși Harry a detaliat, s-a luptat cu depresia și cu episoadele de anxietate.

Din păcate, anunță surse regale în exclusivitate pentru PageSix, Harry de fapt a ajuns atât de târziu la Balmoral fiindcă a aflat prea târziu.

Spre deosebire de William, care n-a ajuns la căpătâiul bunicii muribunde informat fiind, bietul Harry a aflat din conversațiile regale oficiale online că Regina a murit.

Ziua de 8 septembrie a fost foarte ambiguă, iar comunicatele veneau necontenit cu semnalul de alarmă tras de medici că Maiestatea Sa nu e bine. Actualul Rege Charles a reușit să ajungă la reședința scoțiană la timp pentru a-și lua rămas bun de la mama sa, la fel și Prințesa Anne, care nu s-a dezlipit de mama sa. Însă Prințul Harry a ajuns abia la 8 seara, după ce citise deja din comunicatele de la Palat, la care are acces, că Regina se stinsese. Cu toate acestea, a gonit spre Balmoral, fără Meghan, care a rămas în Germania, căci ei se aflau într-un turneu european.

Ducele de Sussex a plecat transfigurat din Scoția, iar imaginile cu el au fost tulburătoare. Cumva, a plătit toată rebeliunea de care a dat dovadă în ceea ce privește monarhia britanică. La înmormântare nu i s-a permis să poarte uniforma de care era mândru, a avut voie doar la priveghi.

Fanii regali se întreabă totuși, care vor fi de acum relațiile cu familia regală, mai ales după atâtea zile petrecute împreună? Este moartea Reginei liantul care îi va aduce împreună sau a fost ultimul bastion, iar Ducii de Sussex se vor îndepărta și mai mult de monarhie?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza   Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia   GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate   Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg