Se va răzbuna Prințul? Nu e vorba că Harry n-a ajuns să-și ia adio de la Regină, ci că nu a fost anunțat

23 septembrie, 2022
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE

Din 8 septembrie 2022, ziua în care Regina Elisabeta a II-a s-a stins, am văzut un Harry îngândurat și resemnat.

Agonia Prințului Harry. Își dorea enorm să-și ia adio de la bunica lui, dar a aflat tragedia după ce aceasta deja murise.

Singura clipă în care a uitat că era filmat a fost când a urcat cu Meghan în mașină, de la înmormântare și un oftat prelung însoțit de un pufăit din maxilar au fost vizibile.

meghan markle si printul harry

Această perioadă de doliu coincide cu una în care parcă Harry nu știe cum ar trebui să reacționeze. Adevărul este că și-a iubit enorm bunica, iar marea sa suferință a fost că a trebuit să se împartă între fuga de Casa Regală și iubirea pentru Regină.

Și Elisabeta avea sentimente puternice față de mezinul lui Charles, știind foarte bine că el nu este la fel de puternic ca William. Și-a pierdut mama la o vârstă mult mai fragedă, iar apăsările responsabilităților au cântărit mult. Așa cum însuși Harry a detaliat, s-a luptat cu depresia și cu episoadele de anxietate.

Din păcate, anunță surse regale în exclusivitate pentru PageSix, Harry de fapt a ajuns atât de târziu la Balmoral fiindcă a aflat prea târziu.

Spre deosebire de William, care n-a ajuns la căpătâiul bunicii muribunde informat fiind, bietul Harry a aflat din conversațiile regale oficiale online că Regina a murit.

Ziua de 8 septembrie a fost foarte ambiguă, iar comunicatele veneau necontenit cu semnalul de alarmă tras de medici că Maiestatea Sa nu e bine. Actualul Rege Charles a reușit să ajungă la reședința scoțiană la timp pentru a-și lua rămas bun de la mama sa, la fel și Prințesa Anne, care nu s-a dezlipit de mama sa. Însă Prințul Harry a ajuns abia la 8 seara, după ce citise deja din comunicatele de la Palat, la care are acces, că Regina se stinsese. Cu toate acestea, a gonit spre Balmoral, fără Meghan, care a rămas în Germania, căci ei se aflau într-un turneu european.

Ducele de Sussex a plecat transfigurat din Scoția, iar imaginile cu el au fost tulburătoare. Cumva, a plătit toată rebeliunea de care a dat dovadă în ceea ce privește monarhia britanică. La înmormântare nu i s-a permis să poarte uniforma de care era mândru, a avut voie doar la priveghi.

Fanii regali se întreabă totuși, care vor fi de acum relațiile cu familia regală, mai ales după atâtea zile petrecute împreună? Este moartea Reginei liantul care îi va aduce împreună sau a fost ultimul bastion, iar Ducii de Sussex se vor îndepărta și mai mult de monarhie?

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg