Atac fără precedent al lui Meghan Markle, în interviul acordat lui Oprah: "Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi!"

4 martie, 2021
2 40028842 9323959 image a 10 1614841239922 jpg jpeg

Este clar că interviul cu Ducii de Sussex, unul care va fi difuzat în State pe 7 martie, va fi unul incendiar.

La fel de clar este că acesta va deschide Cutia Pandorei, iar războiul tacit dintre Meghan Markle şi familia regală britanică se va purta mult mai direct şi pe faţă. Într-un nou fragment din interviu, difuzat astăzi de postul CBS, Ducesa de Sussex este foarte vehementă şi face, pentru prima dată, o acuzaţie directă la adresa familiei lui Harry.

Întrebată de Oprah Winfrey, moderatoarea interviului, ce părere are despre faptul că familia regală va asculta ce are ea de zis în acel interviu, Meghan a replicat dur, numind casa regală cu apelativul Firma. 

2 meghan ok jpg jpeg

"Nu ştiu cum se aşteaptă să mai tăcem, după ce am tot făcut asta în tot acest timp în care Firma a avut un rol activ în răspândirea informaţiilor false despre noi", spune ducesa. Da, da, aţi înţeles bine, Meghan o acuză pe Regină, printre alţii, de rol activ în denigrarea ei! Meghan adaugă că nu îi mai pasă de riscul de a pierde tot în urma acestui interviu, pentru că, oricum, au pierdut mult. Acestea sunt acuzaţii fără precedent aduse de americancă familiei regale, iar faptul că Harry este părtaş la acest interviu ar putea să dărâme orice şansă de împăcarea a lui cu palatul.

În acest timp, în Anglia, au apărut acuzaţii oficiale din partea a trei foşti angajaţi ai Ducilor de Sussex, care au mărturisit că cei doi i-au hărţuit emoţional atunci când au lucrat pentru ei la Palatul Kensington. Acuzaţiile au fost publicate, ieri, în ziarul The Times. În urma acelui articol, Regina a cerut să se desfăşoare o anchetă internă legată de aceste acuzaţii aduse nepotului ei şi soţiei acestuia, cea din urmă, în special, fiind catalogată ca o hărţuitoare crudă a acestor angajaţi ai ei, umilindu-i şi provocându-le anxietate şi stres post-traumic în urma activităţii desfăşurate pentru ea.

Mai mult, aceşti angajaţi au creat aşa numitul Club al Supravieţuitorului Sussex, iar asta spune totul despre atmosfera de la locul lor de muncă, atunci când ducii erau membri activi ai familiei regale.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg