"A┼úi f─âcut dezv─âluiri ┼čocante!" Prin┼úul Harry ┼či Meghan Markle, cu o sarcin─â avansat─â, ├«n primele imagini din interviul exploziv pentru Oprah

1 martie, 2021
1 meghan oprah jpg jpeg

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Asta pentru c─â Ducii de Sussex promit s─â vorbeasc─â despre subiecte interzise, cum ar fi via┼úa la palatul regal ┼či motivul pentru care au p─âr─âsit familia regal─â ┼či Anglia pentru a se stabili la Los Angeles.

Ast─âzi, a fost difuzat un trailer pentru interviul de 90 de minute acordat de ace┼čtia... vecinei Oprah Winfrey ┼či care a fost filmat ├«n gr─âdina casei ducilor din Santa Barbara. ├Än imagini, o putem vedea pe Meghan afi┼č├ónd o sarcin─â destul de avansat─â, aceasta aleg├ónd o rochie neagr─â de maternitate, ├«n timp ce p─ârul acesteia este prins ├«ntr-un coc lejer. La r├óndul lui, Harry este destul de elegant ├«n costumul lui de culoare deschis─â, purt├ónd c─âma┼ča f─âr─â cravat─â.

1 meghan 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 meghan 3 jpg jpeg
1 meghan 2 jpg jpeg
1 meghan oprah jpg jpeg

├Än acest promo al interviului, prin┼úul spune c─â motivul pentru care el ┼či Meghan au p─âr─âsit Anglia este ca istoria s─â nu se repete, cum s-a ├«nt├ómplat ├«n cazul mamei sale, Prin┼úesa Diana, h─âituit─â, pur ┼či simplu, de presa britanic─â. "Ne-a fost foarte greu am├óndurora, dar m─âcar ne avem unul pe altul", mai spune Harry.

1 meghan 2 jpg jpeg

├Än acea parte a interviului ├«n care Meghan Markle apare singur─â, f─âr─â Harry, se pare c─â au fost aduse ni┼čte acuza┼úii surprinz─âtoare la adresa familiei regale, av├ónd ├«n vedere remarca f─âcut─â de Oprah ├«n teaser: "Ai f─âcut dezv─âluiri ┼čocante!". Fosta actri┼ú─â descrie experien┼úa ei de 20 de luni ├«n s├ónul familiei regale ca fiind aproape de nesuportat, iar Oprah continu─â, ├«n promo, cu urm─âtoarea ├«ntrebare: "Ai t─âcut sau ┼úi s-a cerut s─â taci?".

Oprah le-a mărturisit apropiaţilor că interviul cu Ducii de Sussex este cel mai bun pe care l-a realizat vreodată, iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem de acest lucru, atunci când va fi difuzat în totalitate.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg